Új hozzászólás Aktív témák

• vocsok111

csendes tag

Tanácsot kérnék. Eszköz 3 éves, típusa: Huawei MediaPad T5 (3/32GB) tegnap hoztam vissza szervízből törött kijelzőcserét követően, és azt tapasztalom, hogy az előlapi kamera képe nagyon homályos (az arcfelismerő sem működik rajta), a hátlapi képe rendben van. Szennyeződés nincs rajta (lagalábbis a külső felületén, bár a kijelző bal alső felén látszik egy pár mm-es belső bemaródás, vagy maszat). Szeirntem a betört kijelző nem érintette a kamerahibát, de ezt nem tudom, mert a sérülés után már nem tudtuk használni a kijelzőt. Nekem az a gyanúm, hogy esetleg az új kijelzőhöz használt ragasztóból kenődhetett a kamera látómezejébe/elé, de ez csak tipp. Azt sem tudom, hogy az előlapi kamera és a kijelző hogy viszonyulnak egymáshoz (valamilye értelemben beépített is a kamera a kijelzőbe, vagy csak átlátszó ott a kijelző...). Kérdésem az lenne, hogy eléggé megalapozott-e a gyanúm, és jogos lehet a reklamációm, hogy ez az állapot a cserével függhet össze, és kérhetem, hogy próbálják helyrehozni?

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés