Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• AtHoS

nagyúr

Sziasztok!

Nagynéném a közeljövőben lecserélné az öreg, lassú laptopját és elgondolkodott azon, hogy laptop helyett egy nagy képernyős TAB-ot vegyen (12+")

150...250 keretet lőném be egyelőre - nagynéném megkérdezése nélkül - aztán meglátjuk ebből mit lehet kihozni avagy mennyivel lőttem alá a keretet :DDD

Böngészés, levelezés, messengeres videó hívások, kevés YT a mostani laptopos felhasználás. Napi 1-2 óra használatot saccolok, de most ment nyugdíjba július elején aztán ez lehet idővel növekedni fog :B
    Van egy 8"-os Androidos TAB-ja, azzal jól el van, de már az is 5+ éves a maga korlátaival, plusz a kijelzője is kicsi a laptop kiváltásához, de maradnánk Android mellett.

Rákerestem GsmArena-n min. 6GB RAM-os 12+ kijelző méretű eszközökre [link] plusz az összefoglalót is megnéztem és látom van azért kínálat. No persze Teclast, Aldocube és társai olcsóbb típusokat ebben a méretben nem láttam :B

Mivel laptop kiváltása lenne a cél, úgy gondolom, hogy billentyűzet is kellene majd mellé, bár ez szerintem BT v. USB HUB megoldással bármelyikkel abszolválható lesz, de magyar ékezetes bill. kell mindenképpen.

Spen és társait nem gondolnám létszükségnek, persze, ha elérhető/támogatja a készülék, akkor az plusz pont.

Aprón láttam S8 Ultrákat 275-től indulva. Az erősen elgondolkodtató megvételre. (S8+ -om volt, teljesen meg voltam vele elégedve)

Ár/érték arányt szem előtt tartva a hozzáértőbbek mit/melyik eszközt javasoják előbbiek fényébe célkitűzésnek? :R

pl. 90e körül elérhető a Honor PAD 8, de talán 3-4-5 évre lehet OS szintjén "elavult" lesz :B

Új hozzászólás Aktív témák