- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Argos: Szeretem az ecetfát
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Flashback: Építsünk PC-t akciós alkatrészekből, lassan. upd: 05.28
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bambano: Bambanő háza tája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
ÖregMackó
tag
Memória hibára gyanakodtam én is, de ennek ellene mond az, hogy minden más jól működik, letöltés megy, böngészés több lap letöltődik gond nélkül. Valamilyen optimalizálása hiba lehet a háttérben, persze az Alldocube csak általánosságokat mond, wipe, meg hasonlók, én meg az ujraindítást szeretném kihagyni....
-
freddirty
senior tag
Köszi, igen végül ilyesmi lett. Van itthon egy rakás elfekvő android boxom és rendeltem egy noname portable lcd monitort 15 colosat 100 euróért. Ez utóbbihoz jár olyan állvány mintha csak egy tablet lenne felállitva, az aljába meg berejtem majd az android boxot. Nem lesz több probléma a hulladék akksikkal sem.
-
ÖregMackó
tag
A hátulján lévő azonosító megegyezik a Beállítás/A telefonról/Modell menüpontban lévő sorozatszámmal. Online nálam sincs frissítés, letöltve meg rar filet ad, valahol azt olvastam ki kell csomagolni és át kell tömöríteni zip-re és úgy kell megmutatni a frissítőnek... nem tudom valós-e az infó..
-
NightLord
tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Apple iPad 9 2021 64 GB Wifi, akku: 99,8%, ciklus: 23
- XPLORE TECH IX104 C6 ipari tablet eladó 4. gen. I5 4 X2900 Mhz, 8GB DDR3,128GB SSD, WIN10, jó akku
- Új, bontatlan iPad 11 2025 Wifi, üzletből, apple gyártói garanciával
- iPad 7th. 128GB Wifi Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 89%/p4299
- Samsung Galaxy Tab S10 Ultra 5G - 256GB - új, garis (SM-X926B)
- Eladó ÚJ BONTATLAN Honor Magic6 Lite 8/256GB fekete / 12 hónap jótállással!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB 500GB Radeon Pro 5500M hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! AMD Számítógép PC Játékra! R5 5500 / RX 5700XT / 32GB DDR4 / 256SSD+1TB HDD
- MikroTik CCR1009-7G-1C-1S+ Cloud Router
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest