- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Fire/SOUL/CD: INGYENES Clone és Backup-Restore alkalmazások tesztje [2024]
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Tomasz72: Ventilátor upgrade
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Lalikiraly: SÜNI energiaital.
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
ÖregMackó
tag
Szia, melyik frissitést tetted fel? Nekem a 0324-es van, azzal kaptam, a képernyő alján bal oldalon van két pont ami aktiv szerencsére elég ritkán. Szerintem a ghost touch hardver probléma, csak akkor múlik el, ha a környéki pixeleket kizárják az érintési területből, pl. azt az ikont amit főképernyőn rendszeresen használ - nálam az alsó sor balról a második (jelenleg az sms) - egyszerűen leveszem, és azon a helyen nincs ikon ami program indulást okozhatna. így csak a kattintás hangja van más nem történik, legalább is a főképernyőn. Facebooknál sajnos azt a posztot nyitja meg, ami éppen beér a képernyőre alulról. Erősen készülök rá, hogy flasheljek egy újabb firmware-t, azért kérdem, hogy melyiket tetted fel.
-
ÖregMackó
tag
Igen. Egyszer sikerült meg is fognom screen touch test-tel, abból tudom, hogy hol van. Nem sokszor fordul elő, és tartalomtól függ, hogy csinál-e galibát. FB-nál akkor bejön az ott lévő poszt az egy kicsit bosszantó, de visszalépek és békén hagy. Lehet vele élni. Visszaküldéssel ezért nem próbálkoznék banggood-on.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- World of Tanks - MMO
- Spórolós topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Goddess of Victory:Nikke
- Synology NAS
- Nyaralás topik
- Samsung Galaxy S20 és S20+ duplateszt
- További aktív témák...
- Új, makulátlan állapotú Samsung Galaxy Tab S9 FE 6GB/128GB Szürke, 2 év garancia
- Redmi Pad Pro, 6GB/128GB, még garanciális
- Apple Ipad 10.generáció
- Microsoft Surface Pro 7 - Újszerű, dobozban, gyári töltővel, billentyűzettel
- Használt iPad Pro 10. 5 cellular - 64GB + Apple Smart Keyboard + Apple Smart Cover
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Akár játékra! Intel X5650 / GTX 1650 / 24GB / 240SSD+ 500HDD
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V110 - i3-6GEN I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Konica Bizhub C220 - A3 fénymásoló
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest