- pusszycat: JEYI - okos, színes, interaktív, ssd külső ház.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- MasterDeeJay: Gigabyte GA-B350M-D2 - AM4 lap 2016-ból amikor még nem volt Ryzen!
- hcl: Philips M120D/10 kamera hackelés és parajelenségek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. szeptember
Új hozzászólás Aktív témák
-
JamesFinn
senior tag
Sziasztok.
Tanácsot szeretnék kérni Tőletek. Tablet csere előtt állok, és nem igazán tudok dönteni két versenyző között.
Az egyik a Nokia t20 lte, a másik a realme pad 4/64 vagy a 6/128
A keret az max. 100e huf.
A nokia szimpatikusabb, elsősorban a sw támogatás miatt, ( 3év update, ill. az érkező Android 12) a módosítatlan android, és az lte modem sem rossz, a szervi háttér is jó, tapasztalatom szerint.
A realme valamivel "jobb" processzor, és esetleg a nagyobb ram/háttér kombó miatt lehet jobb, bár a nagyobb ram/rom annyira nem hianyzik. A realme ui-tól kicsit ódzkodom, és nem tudom, mennyire biztos az Android 12?
A szervizelést a tmx adja amitől borsódzik a hátam, szintén tapasztalat, csak ez rossz.
A unisoc és a helio processzor közti eltérések szerintem nem annyira rosszak, nekem ez annyira nem szempont, a cideókon fluid volt mindkettő.
Igazából csak alap dolgokra használom a meglévőt is, semmi extra.
Szivem szerint a nokiát venném. Ha valaki használ ilyet, megosztaná a tapasztalatait? A realme használók hozzászólásait elolvastam, itt a fórumon, videók megvoltak.
A segítséget előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- EAFC 26
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- OLED TV topic
- Okos Otthon / Smart Home
- Mini PC
- Google Pixel 10 és 10 Pro összehasonlító gyorsteszt
- További aktív témák...
- LG 35WN75C-B - 35" Ívelt VA - 3440x1440 - 100Hz 5ms - USB Type-C 60W - AMD FreeSync - HDR 10
- ŐSZI BOMBA AKCIÓK! PSN, STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3438, 94% Akkumulátor
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest