- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- hege8888: Retro Kocka Kuckó 3
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Balázs2: Gmail
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
Hirdetés
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. augusztus
Új hozzászólás Aktív témák
-
bostone
addikt
válasz
Pro!Petya #88054 üzenetére
A Samsung Tab A7 8,7 hüvelykes, nem 10-es.
A kijelző csapnivaló és még a menü is akadozik, annyira félresikerült formedveny. Ellenségének sem kíván ilyet az ember, nemhogy a gyerekének.@erahurka:
Konzolra és PC-re legalább annyi semmitmondó tucat alkotás érkezik, amennyit nem szégyellnek. Volt ideje kifejlődni 30-40 év alatt, a mobil korszak most kezdődik, most értük el, hogy a megfelelő teljesítményt beárazzuk, aztán meglátjuk mi sül ki belőle.
A játékok szerkezete nem változott lényegesen, csak mindig más címet kapnak. Call of Duty 132, Far Cry 49 stb. Mi ebben az újdonság?
Értem, hogy tili-toli baromság szerinted tableten vagy mobilon játszani, de a psp-t már kilökte a piacról.
Egyébként felőlem mindenki azzal játszik, amije van neki. Én már nem tudnék leülni sem a pc, sem a konzol elé.
Sőt a felhő alapú játékokat nem is említettem.@venom8888:
Küldjétek vissza, ha él még a lehetőség.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3020, 91% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3015
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 2600X 16GB DDR4 500GB SSD 1TB HDD GTX 1650 4GB Zalman N5 CM 450W
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 docking station
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest