- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Samsung 980 PRO 1TB M.2 (MZ-V8P1T0BW) vs Samsung 990 PRO 2TB M.2 (MZ-V9P2T0BW)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Gurulunk, WAZE?!
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- ldave: New Game Blitz - 2025
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. augusztus
Új hozzászólás Aktív témák
-
szimla65
aktív tag
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni,nem vagyok Linux hozzáértő.
Szükségem lenne valamennyit használni ezt a rendszert,mert Win7/10-en nem megy.Van egy új tabletem Kínából ami frissítés közben kikapcsolt és most semmire nem reagál.Nem tudok előrébb jutni mert csatlakozáskor nem találja az eszközt.Azt olvastam Linuxon életre lehet kelteni.Az Sp flash tool-t kellene telepíteni Linuxra. Eszerint az írás szerint mentem(google fordító segítségével)de nem haladok.
[link]
Ha tudnátok segíteni akár privátban is az nagyon jó lenne.
Előre is Köszönöm a segítséget.
A Linux topikból küldtek hozzátok ,hátha valaki már csinált ilyet.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Ipad Pro 11 M4 - Cellular - 10 hó apple gari, 4 ciklus
- Asus ROG Flow Z13 WUXGA 120Hz 2in1 Touch i9-12900H 14mag 16GB 512GB Nvidia RTX 3050Ti W11 Garancia
- Eladó iPad 9th Generation + tok + digitális toll (nem Apple Pencil) kitűnő állapotban
- 8 magos 8 colos Sim kártyás Lenovo Tablet M8 (4.gen. 3GB/32GB)
- Samsung Galaxy Tab S8 Ultra / WI-FI / 12Hó Garancia
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
- Samsung Galaxy A12 64GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- Vállalom telefonok,tabletek javítását ,(szoftveres hibát is,frp lock-ot is)márkától fügetlenűl
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest