Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bitpork: 2025, zárás
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Meggyi001: Kórházi ellátás: kuka vagy finom?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- sziku69: Szólánc.
- Meggyi001: Hasznos helyek és tippek Párizsban, amiket jó eséllyel keresni is fogsz...
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. november
Új hozzászólás Aktív témák
-
Thomas19
tag
válasz
helixP
üzenetére
Tényleg? És melyik lenne az? Esetleg rendelnék egyet oda, ahol tesómmal szoktunk ilyesmiket nézni, és nem hurcolnám magammal, útközben annyira nem szükséges
Itthon meg van BT villanykörtém, ami kb. ugyanúgy szólt, mint a régi hangszórója, így nem is használtam vele 
Az ilyen szilikon tokokat nem szeretem, mert ez sem a kijelzőjét nem védi a táskában, sem felállítani nem lehet vele, így a két fontos céljából egyiket sem teljesíti
Német Amazonon van az a forgatható, beakasztható tok, azon gondolkozom, mert még az a legbiztonságosabb vonatra, abban előre nem tud dőlni, maximum hátra, ha kicsúszik a vájatból, de olyan csúnya nagyok azok a saroktartó pántok, amik szinte a kijelzőre is rálógnak! Nekem nem ilyenem volt egy még régebbi tabletemhez, az körben tartotta egy nagyon kis részen.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- AKCIÓ!!! RITKASÁG! Microsoft Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 1000GB OLED 120Hz Gar!
- szinte új iPad Mini (7. generációs) 128GB Wi-Fi starlight csillagfény 1 év garancia
- Xiaomi Redmi Pad SE 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciaval
- Kindle PaperWhite Kids 5 (11th Generáció) 8 GB Reklámentes + Fekete védőt + Garanciával
- Samsung Galaxy Tab S7+5G
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- NJOY Szünetmentes + AVR Horus Plus 2000, 2000VA, 1200W, Line-Interactice, LCD Touch displa PWUP-LI20
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3663, 100% Akkumulátor
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 12 Pro 128GB Pacific Blue - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3259,100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Itthon meg van BT villanykörtém, ami kb. ugyanúgy szólt, mint a régi hangszórója, így nem is használtam vele
Dr.NX