Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Pajac: száz pí
- GoodSpeed: Ágymatrac keresési kálvária
- Real Racing 3 - Freemium csoda
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. november
Új hozzászólás Aktív témák
-
®abstract®
őstag
válasz
Somatom
üzenetére
#85376 tybsen
Nekem is van egy régebbi tabletem 2014 ben jelent meg,2015 vettem, kínai modell másod vonalas kínai gyártótól. És még működik
32 bites négymagos processzor két giga RAM. Lassú tárhely.: 55Mb/20Mb olvas/írás. 6 os droid van rajta. Használható de ha nem muszáj akkor inkább nem...
megnézve A piacot én biztos hogy a helyedben Galaxy Tab S7 vagy S7 plusz modell ebben gondolkodnék. Mind a kettő nagyon jó választás lehet szerintem 8 giga rammal meg főleg!
Az új Huawei tabletek is nagyon komolyak! Ez az új Harmony os felület szimpatikus! Három új készüléket mutattak be napokban a nagytesó 13 colos Az brutális! Van teszt: [link]
Nagyon gyors a tárhely ami benne van 2000/1500Mb olvasás írási sebessége! Nagyon durva
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- újszerű iPad 2021 (9. generációs) Wi Fi + cellular 64GB asztroszürke space gray Apple
- Lenovo Tab P12 tablet és Pen Plus alig használt még 3 hónap garanciával
- Új Teclast T65 Max tablet pc táblagép 4G 13+ IPS 8/256GB
- Kindle Oasis 10th gen. - 32GB + WiFi+LTE - INGYEN FOXPOST
- ÚJ Bontatlan Apple iPad Air 11" M3 128GB Blue ! ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- PS5 PlayStation 5 Slim (lemezes, 1TB) kiváló állapotban! 6 Hónap Jótállás
- Bomba ár! HP ProBook 450 G8 - i3-1115G4 I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eredeti Lenovo 90W szögleges laptop táp + kerek átalakító egyben eladó
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3938, 100% Akku
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
32 bites négymagos processzor két giga RAM. Lassú tárhely.: 55Mb/20Mb olvas/írás. 6 os droid van rajta. Használható de ha nem muszáj akkor inkább nem...

Dr.NX