Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Asszociációs játék. :)
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- MárkaLánc
- Milyen mosógépet vegyek?
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- VodkaTV kiegészítő Kodira
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- POCO X6 PRO 5G első napok - MultiSIM - Toronyhelyzet Hajdúszoboszlón
-
LOGOUT.hu
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. november
Új hozzászólás Aktív témák
-
z0d1AK
nagyúr
Hol gondoltam a ZT-180-ra?
2.2 esetén érhető el az, hogy memóriakártyára telepítsd az alkalmazásokat, és ne a készülék ROM-jára. 2.1, és korábbi verziónál ez nem érhető el alapból, csak az App2SD programmal, amihez viszont root kell. A kínai csodákat viszont általában nem igazán lehet, ha csak nem fejlesztettek rá arra is.
| Nem én vagyok bezárva közétek. Ti vagytok összezárva velem. |
-
lumpen_stex
aktív tag
nah!! kb egy hete kijött az uj fw az a81e-hez, 1ghz-re emelték a proci órajelét, kijavitották a legtöbb hibát, atomstabil és brutálgyors lett. gondolom netre "felkerült" galaxy tab fw-ből ollóztak dolgokat mert a hw ugyanaz... most az órajel 2x-es és a youtube-os videokat hw gyorsitás nélkül is rendesen viszi+ belekeült egy driver usb/bt-s 3g modemekhez. 200$-ért a legjobb vétel.
-
lumpen_stex
aktív tag
hát én nem ajánlanám egyrészt valami noname kinai cpu van benne ráadásul 2.1-es android, ami nem csak a flash hiánya miatt hátrány (mert van valami flash lite ami felmegy rá), hanem a java motor is lassabb és a gui is sokban változott, pl a bevitel is kényelmesebb átgodoltabb.
-
lumpen_stex
aktív tag
válasz lumpen_stex #855 üzenetére
http://www.youtube.com/watch?v=Iu2JqykEgW8
-
Meteor2
csendes tag
Nincs valaki, aki most készül rendelni Zenithinket? Csatlakoznák hozzá. Most csúsztam le egy jónak látszó aukcióról...
-
Peat;)
veterán
válasz lumpen_stex #853 üzenetére
Jó lenne ha nem tűnne el a gyártó és pl 300 dollárból is kihozna egy tabletet. (3g, hdmi csati amit hiánylok a mostaniból, illetve mkv stb lejátszás ha nem vinné a mostani, ennyi többletre szerintem elég lenne 100 dodó sőt még minőségibb kijelző/műanyagra is lehet futná)
[ Szerkesztve ]
-
aticom
csendes tag
Újabb versenyző,ezúttal Indiából:
http://www.sg.hu/cikkek/77800/uzemidejevel_tunik_ki_vetelytarsai_kozul_a_notion_ink_tabla_pc_je][link]
Sony Xperia ION LT28h -> Samsung Galaxy Note 3 Neo DUOS
-
z0d1AK
nagyúr
Nem olyan új versenyző, jó ideje olvasni róla, hogy fejlesztik, és hogy éppen hogy állnak vele.
A cikk no comment. Azt írja, bármikor frissíthető lesz a tablet 3.0-ra. Kérdés, hogy miképpen, ha még a 2.3 jön, és csak tervben van az új verzió... Kicsit le van maradva az írója.| Nem én vagyok bezárva közétek. Ti vagytok összezárva velem. |
-
rakal
senior tag
Sziasztok!
Vadiúj versenyző a porondon Android 2.2-vel,Flash 10.1 támogatással 8 collos kijelzővel.
[Herotab 802]
Ha igaz,amiket a specifikációban írnak,akkor ez best buy.[ Szerkesztve ]
-
harry
veterán
válasz upszilon #866 üzenetére
Egy telefon kijelzője pedig sokkal kisebb felbontású, mégsem probléma azon netezni. Vagy kisebben látod a honlapot, vagy csak egy részletét, ami azért többnyire elég. Persze nem a legjobb, de kétlem, hogy olyan komoly gond lenne.
Theoretically, this damn thing oughta work now.
-
upszilon
őstag
Egy telefon kijelzője pedig sokkal kisebb felbontású, mégsem probléma azon netezni.
De! Probléma! Csak tudod az egy felnőttjáték, amivel lehet villogni a kollégák, iskolatársak előtt. Ez mozgatja, ez pénzeli ezt az iparágat. ...és bizonyára nem tart örökké ez a folyamat...
Az emberi szem nem örök. A kor előrehaladtával folyamatosan romlik. Azok, akik koruknál, anyagi helyzetüknél fogva megengedhetik maguknak, hogy megvegyék ezeket a drága játékszereket, már pont nem látják rajta a hangyafasznyi betűket. Füllentenek, hogy de, csak ez a valóságban sajnos nincsen úgy.
Ha te látod, akkor valószínűleg neked a papa vette és te tényleg látod is, de a papa, aki neked vette, már rég nemlátja, nem tudja olvasni. Érted ezt? Vagy tovább viaskodsz az igazság ellen?
-
z0d1AK
nagyúr
Creative is érkezne finomságokkal.
-
z0d1AK
nagyúr
A Galaxy Tab itt van nálam.
-
Peat;)
veterán
Azért érdekes, mert a saját procijuk van benne, amivel anno telefont is terveztek piacra dobni de nem jött össze. Én azt nagyon vártam, mert a prociról azt kell tudni, hogy kiváló hangot (persze) produkál, tudja a hd tartalom lejátszását és mellesleg 1ghz-en megy, cortex a8 alapon. Ehhez képest a 240 eurós ár minden csak nem sok.
-
rakal
senior tag
JKK barárunk is már több videot feltöltött ebben az ügyben
[Samsung Galaxy Tab nyúzás JKK módra] -
z0d1AK
nagyúr
A Galaxy Tab teszt várható, még a héten publikálni akarom (emiatt késik majd a Surfer tesztje is, előbb ez akkor már). Magyarországon már megvásárolható, függetlenül, rablánc nélkül. Délután csináltam képet róluk.
Rakal: Steve Chipy-vel jó kapcsolatot ápolunk, több cuccot is kapott már tőlünk tesztre.
-
harry
veterán
válasz upszilon #868 üzenetére
Hülyeséget beszélsz
Nem, nincs ilyen telefonom. Nem is tetszenek különösebben. Neked fáj, hogy másnak van? Vagy mi ez az ellenszenv? Komolyan, fájdalmat okoz neked az, hogy más, telefonon meg tud nézni valamit weben? Milyen "igazságról" beszélsz?
Az, hogy ki-mikor engedhet meg magának ilyen telefont (amit vehetsz 30-40k körül is), az végképp nem tudom, hogy jött ideHa esetleg megpróbálsz érdemben is válaszolni, ahhoz hozzáfűzök pár dolgot: nyilván nem kényelmes egy telefonon netezni, nem olyan, mint egy rendes monitor, amin elfér minden, megfelelő méretben. Azt mondtam, hogy megoldott, és nem feltétlenül baj, ha nem látsz egyszerre mindent, és néha igen praktikus tud lenne, ha telefonon meg tudsz nézni dolgokat, nem kell előszedni hozzá egy notebookot. Az a kemény pár perc netezés miatt meg nem fog kifolyni a szemed.
Theoretically, this damn thing oughta work now.
-
-
JANI666
csendes tag
Lehet,hogy ez most off, de elszeretném mondani a véleményem.
Jó pár hozzászólást elolvastam,és van "egy" véleményem.
Hiba az új fejlesztéseket hasonlítani a régiekhez.
Ha egy tablettől elvárjuk,hogy tudjon más dolgokat/kijelző,megjelenítés/,azért fizetni kell.
Ha elvárjuk,hogy tudja amit egy notbook/laptop/pc az nevetséges.Ez olyan mint egy FERRARIt és egy HAMMERt összehasonlítása.Mindkettőnek négy kereke van de mást cél szolgál.
Tehát, ha egy tabletben gondolkozunk,az nem egy cél eszköz,ami mindenre jó,hanem egy egyszerű mobil eszköz,ami kiegészíti a házi gépet.
Ma a tablet/Android még csak a szárnyait próbálgatja.
Ez nem rossz,hiszen nekünk lesz jobb,ha összejön.
Egy tablettől elvárnánk,hogy tudja: internet,fílm, book,email.
7" általában nem tudják jól megjeleníteni az internetes oldalakat.
10"ritkák.
Ha mindent tudnak,akkor az nem olcsó/SAMSUNG TAB/.
És, hogy a windowshoz is jó legyen az már álom.
Talán lesz ilyen hamarosan/wievsonic10"/,de ez a jövő zenéje/és nem lesz olcsó.Amire én rájöttem,hogy vagy veszek valamit 40e-t és ami most jó,vagy kidobok 100e+-t és szívom a fogam,hogy milyen hülye voltam!
KONKLUZIÓ:Ha tele vagy pénzel,vedd meg a legújabb játékszert,
Ha van eszed megvárod,hogy a kampánynak vége legyen,és megveszed a legjobbat.KONNKLUZIÓ2:Addig ha vásárolni akarsz,köss kompromisszumot./És még lehet,hogy jól is jársz!/
-
JANI666
csendes tag
És mielőtt jön a kérdés,nem volt tabletem.De akarok venni valamit a PC-m mellé, és nagyon bejön a tablet/a hiányosságaival együtt/.
-
-
upszilon
őstag
Neked fáj, hogy másnak van? Vagy mi ez az ellenszenv? Komolyan, fájdalmat okoz neked az, hogy más, telefonon meg tud nézni valamit weben?
Tömény személyeskedés. Vannak fórumlapok, ahol ilyenért úgy vágnának ki, mint macskát szarni a hóra.
Milyen "igazságról" beszélsz?
Arról, hogy az egészséges szemnek is megvannak a maga határai. 0.1mm betűket nem képes elolvasni. Meg arról, hogy a fiatal felhasználók kb 15%-nak van egészséges szeme, a többi szemüveges. Meg arról, hogy aki önerőből képes ilyen telefont vásárolni, azok az idősebb korosztály tagjai. Neki van rá pénzük. Nekik viszont már 99%-ban nincs olyan látásuk, amivel a 0.1mm-es betűkből álló szöveget gondtalanul olvasni tudjanak.
Egyébként a mobil-telefon attól mobil, hogy mozgás közben is lehet használni. Megnézném én magamnak azt az embert, aki az utcán, járás közben képes lenne a játéktelefonján ennek az oldalnak, például ezt az üzenetét folyékonyan felolvasni nekem. Az a nagybüdös helyzet, hogy ilyenre közönséges halandó ember, ezen a bolygón, jelenleg nemképes!
Ha esetleg megpróbálsz érdemben is válaszolni, (...)
Megpróbáltam. Ez egy műszaki cikk műszaki paramétere. Olyan paraméter, ami a felhasználó ember életparamétereihez kapcsolódik. Olyan paraméter, ami nincsen szinkronban az átlag-felnőtt felhasználó életparamétereivel. Ez az értelmes válasz. meg az, hogy ez egy fitogtató-dicsekvő felnőtt-játékszer, nem pedig telefon. Minden más indoklás, csak mellébeszélés.
-
törölt tag
válasz upszilon #882 üzenetére
Tömény személyeskedés. Vannak fórumlapok, ahol ilyenért úgy vágnának ki, mint macskát szarni a hóra.
segítek:
"mit képzlesz magadról, te búbánatos aszott majom?!?" -> személyeskedés
"komolyan gondoltad ezt a sok zöldséget, amit írtál?" -> kérdőre vonásegyébként az, hogy nem lehet elolvasni a telefon kijelzőjén a szöveget, az egyszerűen nem igaz. sms-t, emailt is simán olvas az ember, de én fórumoztam is a Milestone 3,7"-os képernyőjén, és teljsen használható volt. nem sétálás közben, mert akkor az a helyzet áll elő, hogy vagy elolvasom a szöveget és közben letarolok minden szembe jövőt, vagy nem olvasok, és közlekedek. de például buszon, metrón, vagy a parkban egy padon ölve, esetleg valami étkezdében, és még lehetne sorolni a helyzeteket, ott is mobil az a mobil, és működik rendesen.
-
philoxenia
MODERÁTOR
Ne veszekedjetek. felesleges. Mobilról öreg szemmel is tudtam OperaMinivel netezni, állítottam a betűnagyságon, de gyakorlatilag csak hírolvasásnak volt értelme... Fórumozni próbáltam, de kínszenvedés volt /OperaMinivel/, moderálni meg egyszerűen nem mertem....
Igazából még a netbook sem tökéletes netezni, de relatíve jó kompromisszum a hordozhatóság és a használhatóság között. Otthonra csak annak érdemes szvsz MID-et vennie, aki kifejezetten ágyban akar netezni, másképp nem éri meg. Ellenben útközben egy MID + egy telefon szvsz sokkal jobb megoldás lenne, mint egy drága okostelefon és valószínűleg olcsóbb is..Meg nem kell hozzá föltennem a szemügét.... -
philoxenia
MODERÁTOR
Töröltem az offokat, zárjuk le a személyeskedő megjegyzéseket ! Maradjon mindenki a topik témájánál! A többi témát beszéljétek meg privátban.....
-
timeline
tag
válasz upszilon #896 üzenetére
szerintem ez az ár valami nagy-nagy félreértés - ennyiért komoly tudású, neves cuccot lehet venni, még nyugaton is, sőt...
persze kijön majd pillanatokon belül 20-30 vagy akár 50 féle tábla és az áraik megkezdik mélyrepülésüket - ergo a helyükre kerülnek
én személy szerint az előzetesek alapján még mindig a BlackBerry-t várom, sőt venni is tervezek, de távol sem ennyiért...
Valsz a következő telóm is HTC lesz, vagy Dell, vagy mittoménmi...
-
upszilon
őstag
-
z0d1AK
nagyúr
Nem lesz jelentősebb áresés még jó ideig. És miért? Mert melyik gyártó lesz olyan hülye, hogy szarért, hugyért adja, csak hogy olcsó legyen? Nem a magyar pénztárcára szabják őket, mégis megélnek kényelmesen. Ezért nem fogják magyarosítani az árakat még jó ideig.
Azt meg nem mondtam, hogy mennyivel lesz 170 alatt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- IPAD PRO 11" 64GB WIFI+CELLULAR / 4G LTE / , ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- TÖRÖTT Surface Pro 7+ - i5-1135G7 16GB RAM 512GB SSD
- ÚJ Surface Pro 10 Business edition Intel Core ultra 5 135U 16GB RAM 512GB SSD
- Apple iPad Air M2 13" Wi-Fi + Cellular + Apple Smart Folio + Apple Pencil Pro
- GIGA ULTRA AKCIÓ!!! iPad Pro billentyűzet MAGIC KEYBOARD 11"
- Apple iPad 9, Space Gray, makulátlan, 64Gb, Wifi+Cellular ( eSim ) 10.2'' Retina + Smart billentyű
- Apple iPad Air 4, Silver, 64Gb, Wifi, karcments, 10.9'' Retina+ Pencil 2 ugy.
- Apple iPad 12.9'' M1, 5gen, 128Gb Wifi+Cellular, makulátlan, Space Gray + Smart Keyboard+ Pencil 2
- Apple iPad Air 6, M2, 11'' Wifi+Cellular, karcmnentes , garanciális, új, 100% akku.
- iPad Pro 4. generációs 11" gyári tokkal és magic keyboarddal
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest