- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- HThomas: Az ideális home office monitor nyomában
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- Imilenni: Egy kis depi, remélem elfér itt :) 2#
- Mister_X: Tényleg le kell nyelnie az embernek az önbecsülését?
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. augusztus
Új hozzászólás Aktív témák
-
cidalain
veterán
válasz
zaskar #84179 üzenetére
Simán lehet. Pl ha a TV-re dugom rá a backup HDD-met amin egy valag digitális fotó van, mountolni is csak 5-10 perc filescan után tudja, a képnézegetés meg halál. Mondjuk ezt pont nem próbáltam droidra rakni, de gondolom nem egy álommeló ezt lekezelnie a gépnek.
(Ugye nem ez az egyetlen példányod a fotókról? A pendrive nem egy életbizrosítás tárolásra. Illetve volt már nekem olyan hogy androidba OTG-vel pendrivenál az volt az első kérdése, hogy ugye megformázhatom - és itt egy véletlen Yes nyomásba bele sem merek gondolni)#84175 hbala
Passzolom. Vagy valami elektronikai buherátornak adnám vagy esetleg valami ügyes telefonszervíznek. Tippeim nincsenek. Szalagkábel-cserét még megoldom magamnak, de akkucserét már én sem tudok csinálni - mondjuk elektronikai cégnél dolgozom, és vannak nálunk műszerész srácok, így nekem szerencsém van: szétszedem odaviszem hogy ezt így ide forrasszátok légyszi, azt meg oda, stb
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- 25+ típus!!! Lenovo ThinkPad, X1 carbon, X1 Yoga 5-12. gen 12,5-15" all-in-one, Workstation, stb.
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3307, 100% Akkumulátor
- Samsung Galaxy Tab S6 Lite / 4GB RAM 64GB / Független / 12 Hó Garancia
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 490+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest