Hirdetés
- GoodSpeed: Ágymatrac keresési kálvária
- Meggyi001: A kérdés...
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- leslieke
- sh4d0w: StarWars: Felismerés
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. november
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fernet
senior tag
Üdv,
Az utóbbi időben nem követtem az eseményeket tablet fronton, novemberben lesz lányom születésnapja, érdemes már most lecsapni egy jó akcióra, vagy addig jöhet ki valami új BB tablet?
Jelenleg egy Lenovo Tab4 8-at használ, de a 2GB/16GB nagyon szűkös már neki (van benne egy 32GB-os SD kártya, de mindent nem lehet átpakolni rá).
Amire használja: Youtube, Teams, játékok (egyszerűbbek, a legkomolyabb rajta a Minecraft)
Amit kinéztem:
Lenovo Tab P10 (TB4-X705L) 4/64 Wi-fi + 4G/LTEÉrdemes ezt megvenni? (mobilnet miatt mindenképpen LTE-s verzió kellene)
Azt olvastam róla, hogy játékra nem a legjobb, de az előző Tab4-nél azért gondolom csak előrelépés lenne.Vagy van valami más BB, 80e-ig?
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Projektor topic
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Építő/felújító topik
- Motoros topic
- Okos Otthon / Smart Home
- BestBuy topik
- Home server / házi szerver építése
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Gitáros topic
- További aktív témák...
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- Logitech G513 Carbon Tactile DE (3) (ELKELT)
- HP 65W töltő eladó
- Creative Sound BlasterX G6 7.1 USB külső hangkártya
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB GameMax STORM Black 600W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Dr.NX