- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Argos: Szeretem az ecetfát
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Flashback: Építsünk PC-t akciós alkatrészekből, lassan. upd: 05.28
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
Davcy
tag
Sziasztok!
Nővérem vásárolna a két fiának (10 és 8 évesek) egy-egy tabletet.
A kérdés az lenne, hogy kb. 4 évig nyüstölhető, játékra használt (Fortnite, CR, COC, Battle Royale, stb.) tabletet mit ajánlotok minimum áron?Hány hüvelykes legyen a kijelző? 10 környéke.
Új, vagy használt készüléket szeretnél vásárolni? Új.
Itthon szeretnéd megvásárolni, vagy külföldi beszerzés (pl. eMAG, Amazon, kínai webshopok stb.) is opció? Itthon.
Mire szeretnéd majd leginkább használni? (játék, internet, filmnézés stb.) Kb. csak játék.
Mekkora pénzösszeget szánsz rá maximum? (Lehetőleg konkrét összeget írj). Hát ez nehéz. A legolcsóbbat venném, ami a fentebb megadott specifikációkat teljesíti. Tehát azt mondanám, hogy max. 100e, de ha 50e-ből is kijönne az elvárt minőség, akkor azt venném.Látom, hogy sok helyen a T5-öt ajánljátok, de nekem a specifikációból úgy tűnik, hogy nem fogja a Fortnite-ot vinni...
Előre is köszi,
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Csere-Beszámítás! RTX Gamer Számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900KF 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S23 Plus 256 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest