- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: AMD Ryzen 7 7700X vs AMD Ryzen 9 9900X Cinebench R23 & R24 Benchmarkokban mérve
- bambano: Bambanő háza tája
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Krisztianby: Íróasztal STAUNING 80x160 jobb mint gondoltam.
- Klaus Duran: Youtube AI szinkron
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. augusztus
Új hozzászólás Aktív témák
-
Enrico77
csendes tag
Sziasztok,
itteni javaslatra rendeltem egy Teclast M8-at kisfiamnak a Gearbest-ről, több mint egy hete (Okt 27.-én egészen pontosan)
A lóvét rögtön le is vonták, egy hétig a státusza változatlan volt, azt hiszem "PAID" volt, de "PACKED" még nem.
Tegnap a rendelési azonosító már nem is élt, azt írta a weblapon, hogy nincs ilyen rendelés.
Felvettem a kapcsolatot chat-en valakivel, azt írta, hogy sajnálja, kifogytak, talán 17-19.e körül lesz, felajánlott kárpótlásul 100 GB pontot, meg valami gyorsabb szállítást.
Elméletileg még ideérne Karácsonyig.
Valaki másnak volt már ilyen tapasztalata Gearbesttel?
Külföldi honlapokat olvasgatva nem egyedi eset vagyok sajnos.
Ha törlöm a rendelést (törölhetem?), akkor hogy kapom vissza a pénzt? Mastercarddal rendeltem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Apple iPad Pro 12.9 M1 (5th gen Wifi+Cellular) 128GB
- Lenovo Tab M10 HD 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy Tab S8 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPad Pro 12.9" 3.Gen 2018 512GB Space Gray Wifi cellular, Tökéletes , Garanciával, üzletből
- iPad Pro 12.9" 3.Gen 2018 512GB Space Gray Wifi cellular, Garanciával, üzletből
- BESZÁMÍTÁS! MSI A320M R3 4100 16GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 1050Ti 4GB Zalman T7 NBASE 600W
- Zebra ZP505 EPL hőpapíros címkenyomtató
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3100, 100% Akkumulátor
- Xiaomi Redmi 9AT 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest