Új hozzászólás Aktív témák

• Dißnäëß

nagyúr

Sziasztok, nem tudom jó helyen kérdezem-e, indulok azért itt: szükségem lenne egy sok akksiidővel bíró korszerű tabletre, fullhd (vagy jobb) kijelzővel, inkább a közepes és nagyobb fajtából.

Fejlesztésre venném, ha úton vagyok. Azaz ... pontosabban fogalmazok: benéznék vele az otthon hagyott, illetve felhőben bérelt gépemre, gépeimre távolról, melyikre hogyan (ssh és távoli asztal egyaránt van, távoli asztal esetén fullhd max).

Nagyjából tudnátok olyat ajánlani, akár kínai "gagyi" is (azért ne essen szét 10p alatt és egy IPS jó lenne), amire megállnak a következők ?

- várható még legalább egy jövőbeni Android főverzió (és +1 esélyes XDA dev. által, amit rámocskolok 2-3 év múlva)
    - fhd IPS
    - USB OTG -> billentyűzet, egér egy HUB-on keresztül, ha asztal mellett vagyok és nem az ölemben van
    - sok-sok-sok-sok-sok akksiidő

GPS/GLONASS/GALILEO, SIM kártyás lehetőség nem érdekel, egy WiFi-je ha van és esetleg egy bluetooth-ja, az bőven jó már nekem.

Láttam egy jóféle verziót a minap, csak nem tudom, netbook volt-e vagy tényleges tablet: bele lehetett állítani a gyári billentyűzetébe és úgy "laptop" volt, egyébként pedig csak egy szimpla tablet anélkül. Ez azért nagyon tetszett.

Az igényeimet látva, 3D izomerő és hasonlók nem fontos. Akksi max-ra hajtok.

Köszönöm :) :R

Szerk.: és hogy miért kérdezem lehet, rossz helyen ? -> Valami MS Surface jellegű x86 alapú "tabletre" is vevő vagyok, tulképpen szerintem az én igényeimnek időtállóbb talán, ki tudja. Egy Ubuntuval, Debian-al elnyomkodom.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés