- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- LordAthis: AI (és másra is használt) Cluster építése - Második Cikk
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. augusztus
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dißnäëß
nagyúr
Sziasztok, nem tudom jó helyen kérdezem-e, indulok azért itt: szükségem lenne egy sok akksiidővel bíró korszerű tabletre, fullhd (vagy jobb) kijelzővel, inkább a közepes és nagyobb fajtából.
Fejlesztésre venném, ha úton vagyok. Azaz ... pontosabban fogalmazok: benéznék vele az otthon hagyott, illetve felhőben bérelt gépemre, gépeimre távolról, melyikre hogyan (ssh és távoli asztal egyaránt van, távoli asztal esetén fullhd max).
Nagyjából tudnátok olyat ajánlani, akár kínai "gagyi" is (azért ne essen szét 10p alatt és egy IPS jó lenne), amire megállnak a következők ?
- várható még legalább egy jövőbeni Android főverzió (és +1 esélyes XDA dev. által, amit rámocskolok 2-3 év múlva)
- fhd IPS
- USB OTG -> billentyűzet, egér egy HUB-on keresztül, ha asztal mellett vagyok és nem az ölemben van
- sok-sok-sok-sok-sok akksiidőGPS/GLONASS/GALILEO, SIM kártyás lehetőség nem érdekel, egy WiFi-je ha van és esetleg egy bluetooth-ja, az bőven jó már nekem.
Láttam egy jóféle verziót a minap, csak nem tudom, netbook volt-e vagy tényleges tablet: bele lehetett állítani a gyári billentyűzetébe és úgy "laptop" volt, egyébként pedig csak egy szimpla tablet anélkül. Ez azért nagyon tetszett.
Az igényeimet látva, 3D izomerő és hasonlók nem fontos. Akksi max-ra hajtok.
Köszönöm
Szerk.: és hogy miért kérdezem lehet, rossz helyen ? -> Valami MS Surface jellegű x86 alapú "tabletre" is vevő vagyok, tulképpen szerintem az én igényeimnek időtállóbb talán, ki tudja. Egy Ubuntuval, Debian-al elnyomkodom.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Synology NAS
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Akkor is nehéz dolga lesz az Intelnek, ha részesedést vásárol benne az USA
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Lexus, Toyota topik
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Tab S8 5G, fóliás, makulátlan, minden tartozékkal, 1év garanciával!
- Apple iPad 5TH Gen 32GB Wifi 6 Hónap Garancia
- iPad Air 3rd Gen 2019 (Wi-Fi+Cellular 64GB Space Gray)
- Samsung Galaxy Tab S8 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPad Pro 12.9" 3.Gen 2018 512GB Space Gray Wifi cellular, Garanciával, üzletből
- Lenovo Yoga Slim 7 i5-1135G7 8GB 512GB 14" FHD IPS
- Dell 14 Latitude 9410 FHD IPS 2in1 Touch i7-10610U 4.9Ghz 16GB 512GB SSD Intel UHD W11 Pro Garancia
- Eladó ÚJ White Shark Commandos mechanikus gamer billentyűzet / 12 hó jótállással
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest