- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése.. kontra MS/Zintel korlátozásai.(Mehetnek a levesbe)
- hcl: HP 255 G8 (250 G8) LCD csere
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. szeptember
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dißnäëß
nagyúr
Sziasztok, nem tudom jó helyen kérdezem-e, indulok azért itt: szükségem lenne egy sok akksiidővel bíró korszerű tabletre, fullhd (vagy jobb) kijelzővel, inkább a közepes és nagyobb fajtából.
Fejlesztésre venném, ha úton vagyok. Azaz ... pontosabban fogalmazok: benéznék vele az otthon hagyott, illetve felhőben bérelt gépemre, gépeimre távolról, melyikre hogyan (ssh és távoli asztal egyaránt van, távoli asztal esetén fullhd max).
Nagyjából tudnátok olyat ajánlani, akár kínai "gagyi" is (azért ne essen szét 10p alatt és egy IPS jó lenne), amire megállnak a következők ?
- várható még legalább egy jövőbeni Android főverzió (és +1 esélyes XDA dev. által, amit rámocskolok 2-3 év múlva)
- fhd IPS
- USB OTG -> billentyűzet, egér egy HUB-on keresztül, ha asztal mellett vagyok és nem az ölemben van
- sok-sok-sok-sok-sok akksiidőGPS/GLONASS/GALILEO, SIM kártyás lehetőség nem érdekel, egy WiFi-je ha van és esetleg egy bluetooth-ja, az bőven jó már nekem.
Láttam egy jóféle verziót a minap, csak nem tudom, netbook volt-e vagy tényleges tablet: bele lehetett állítani a gyári billentyűzetébe és úgy "laptop" volt, egyébként pedig csak egy szimpla tablet anélkül. Ez azért nagyon tetszett.
Az igényeimet látva, 3D izomerő és hasonlók nem fontos. Akksi max-ra hajtok.
Köszönöm
Szerk.: és hogy miért kérdezem lehet, rossz helyen ? -> Valami MS Surface jellegű x86 alapú "tabletre" is vevő vagyok, tulképpen szerintem az én igényeimnek időtállóbb talán, ki tudja. Egy Ubuntuval, Debian-al elnyomkodom.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Mire a levelek lehullanak, jön a Nothing OS 4.0
- Az Apple bemutatta az iPhone 17-et
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- PlayStation 5
- Magyarországra is megérkezett a Xiaomi Smart Band 9
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ASRock lapok általában
- Fizetős szoftverek ingyen vagy kedvezményesen
- További aktív témák...
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Dell Optiplex 7050 SFF + Quadro K620
- Xiaomi Redmi Note 14 5G / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia
- AKCIÓSAK - 20.000 HUF/SZETT - DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest