- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha – bevezető - igényfelmérés
- LordAthis: AI Kérdés érkezett - 3600 soros Spagetti kód refaktorálása és budget
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. augusztus
Új hozzászólás Aktív témák
-
fiesta14
tag
válasz
cidalain #80350 üzenetére
amit letöltök az zip formátum 664mb de egy mappa van benne semmi más az pedig img formátum 1.2gb
ezt nem sikerül semmilyen progival kicsomagolnom. arra gondoltam kicsomagolom és becsomagolom zip formátumba és szeretni fogja
de nem találok olyan progit ami kicsomagolná.
kínlódtam a daemon tools-al de az meg nem ismeri az img-t (img-t egyébként nem is látja a tablet lehet ezért is akad meg) vagy kellene még valamit a kártyára vagy a pendrivera másolni. de nem ir semmit hogy tegyek rá ezt vagy azt. sem fat sem exfat sem fat32ben nem megy tovább sem ntfsben sem. mindet végigpróbáltam. ha hibás a csomagolás akkor hogy lehet azt javítani? a gyártón kívül valahol lehet ilyet találni? vagy valaki nem tenné fel a sajátját? vagy nem tom de kellene valami megoldás.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- DELL Precision 5560 i7-11850H 16GB 512GB T1200 FHD+ 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3060, 94% Akkumulátor
- CSX 2x2GB (4GB) DDR 800 MHz kit
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion Go S 32GB/1TB kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest