- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha – bevezető - igényfelmérés
- bambano: Bambanő háza tája
- LordAthis: AI Kérdés érkezett - 3600 soros Spagetti kód refaktorálása és budget
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Harmadik rész
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. augusztus
Új hozzászólás Aktív témák
-
istvan170
aktív tag
Akit érdekel az Xtab-100 annak gyorsan összefoglalom a szubjektív véleményemet 5-6 óra használat után. Androidos telefont használok közel egy éve (GT-540, majd Motorola Defy) úgyhogy a kezeléssel nem kellett barátkoznom. Volt már a kezemben ipad, Galaxy tab, Ideos S7. Tehát a kütyüről: A Defy melett nem éreztem létjogosultságát egy 7"-es tabletnek. Ez a 10"-esre már nem igaz, ezt meg lehet venni okostelefon mellé is, sokkal kényelmesebb. Az Xpad-100 anyagai, összerakása teljesen rendben van. A kijelző szép, az általam említett becsillogás csak közvetlen hátulról jövő megvilágításnál jön elő. Elég speciális eset, senki ne foglalkozzon vele! Egy feltöltéssel közel 5 órán keresztül használtam. 5-10 perc játék, egy 10 perces videó, többi net. Egy pillantra sem éreztem, hogy át kéne ülnöm a PC mellé, tehát részemről kompromisszum mentesen használható a fent említett dolgokra, amikre kitalálták. Mindenkinek ajánlom, aki ebben az árkategóriában nézelődik. Szerintem ez az, amit már érdemes megvenni. Ez alatti árban néztem egy Prestigio-t, meg egy kínai csodát. Használhatatlanok voltak. Ez viszont szuper.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF/ i5 8-9-10 gen / Elitedesk 800 G4 /Win11- Számla, garancia
- ÁRCSÖKKENTÉS ASUS HD6870 videókártya
- Új, Garanciális (1-3ÉV) Gamer PC-Számítógép, néve szóló számlával! I5 14400F / RTX 5060 / 32GB DDR5
- iKing.Hu - Nubia Z70 Ultra 5G Black Használt, karcmentes állapotban 12 GB RAM / 256 GB tárhely
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest