Új hozzászólás Aktív témák

• istvan170

aktív tag

Akit érdekel az Xtab-100 annak gyorsan összefoglalom a szubjektív véleményemet 5-6 óra használat után. Androidos telefont használok közel egy éve (GT-540, majd Motorola Defy) úgyhogy a kezeléssel nem kellett barátkoznom. Volt már a kezemben ipad, Galaxy tab, Ideos S7. Tehát a kütyüről: A Defy melett nem éreztem létjogosultságát egy 7"-es tabletnek. Ez a 10"-esre már nem igaz, ezt meg lehet venni okostelefon mellé is, sokkal kényelmesebb. Az Xpad-100 anyagai, összerakása teljesen rendben van. A kijelző szép, az általam említett becsillogás csak közvetlen hátulról jövő megvilágításnál jön elő. Elég speciális eset, senki ne foglalkozzon vele! Egy feltöltéssel közel 5 órán keresztül használtam. 5-10 perc játék, egy 10 perces videó, többi net. Egy pillantra sem éreztem, hogy át kéne ülnöm a PC mellé, tehát részemről kompromisszum mentesen használható a fent említett dolgokra, amikre kitalálták. Mindenkinek ajánlom, aki ebben az árkategóriában nézelődik. Szerintem ez az, amit már érdemes megvenni. Ez alatti árban néztem egy Prestigio-t, meg egy kínai csodát. Használhatatlanok voltak. Ez viszont szuper.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés