- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Szólánc.
- weiss: Logi MX Master 3S FW NEM frissítés
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
Hirdetés
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. augusztus
Új hozzászólás Aktív témák
-
hegyimorc
senior tag
válasz
®abstract® #74249 üzenetére
Miket próbáltál? Azokban minden működött?
Én most az Android x86-t próbáltam egy windowsos tableten. Ez nem emulátor, külön partícióba vagy akár a win mellé is felmegy, csak nem működik tökéletesen gyakorlatilag egyik változata sem. Próbáltam a 7.1-rc2-t, 6.0-t, ... most azt hiszem a 4.4 megy, még talán ez a leginkább használható ezen a gépen, amivel már "csak" annyi a baj, hogy nem működik a hangerőszabályozó gombja a tabletnek és nem tud sleepelni. ... Na, ezért kérdezem, hogy az emulátorokon _minden_ rendesen működik-e?
(Én ezzel csak játszadoztam, van egy Lenovo Tab4 plus 10 is rendes használatra. Majd ha emulátor vagy valami önálló android port is fut így az egykori win tableten akkor lehet, hogy én is ajánlani fogom az "alternatív megoldásokat", de addig nem)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3141, 95% Akkumulátor
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon 3rd: i7-5GEN I 8GB I 512SSD I 14" WQHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 8 Plus 64GB / 12 hónap jótállás
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest