- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
- votlage71: Kábel menedzsment
- bambano: Bambanő háza tája
- Klaus Duran: Youtube AI szinkron
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
Hirdetés
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. augusztus
Új hozzászólás Aktív témák
-
superg
senior tag
válasz
Lacielvtárs #71274 üzenetére
Ja még annyit hogy persze nálad lehet hogy olyan program a memóriazabáló amit tudsz törölni vagy tiltani.
Tegnap kipróbáltam fél év után a windowst a tabletemen(dual OS) erre a win update tele s írta az egész lemezt de annyira hogy még uninstallálásnál is azt irta ki kevés hozzá a memóriaErre nyomok egy recovery-t de olyat sikerült ami letörölte az androidot is
Ugyhogy most windowsos tabletem lett.Biztos visszalehet ügyeskedni vhogy de egész bejön ez a windows basszus.Gyorsabb,nem kell újraindítgatni,persze update-et mostmár egyből tiltottam így van 5GB szabad helyem.Jó az android,mindenre van egy app,meg játékra pláne de lehet én átállok windowsra még ha nem is teljesen önként
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3073, 100% Akkumulátor
- MacBook Pro 16 2021 M1 Pro 16GB 512GB 1 év garancia
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3070/ Hp EliteDesk 800 G4-G5 mini, micro PC-Számla/garancia
- MacBook Pro 16 2021 M1 Max 32GB 512GB 1 év garancia
- Lenovo ThinkPad T15 Gen 2 Intel Core i5-1135G7
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest