Hirdetés
- Használt videókártya 30eft-ból? (Vega56)
- Newton harmadik törvénye
- 5¼ floppy meghajtó izzítás 30 év pihi után
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Bambanő háza tája
- Mindent a StreamSharkról!
- Szólánc.
- ID&Trust létezik vagy csak álcég?
- MárkaLánc
-
LOGOUT.hu
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. november
Új hozzászólás Aktív témák
-
cidalain
veterán
mer' a Lenovo veszett buta módon nevezi el a rohadvány készülékeit, és mindegyiknek 4 neve van, és ebből 2 legalább olyan ami korábban egy másiknak is volt
Ez, amiről most szó van, nem az az A8 amit A8-50 néven is emlegetnek.Nem is a Tab2 A8.
Ez, amiről beszélnék ez a Tab3 8. Vagy másnéven Ideatab3 8, vagy Tab3 A8.
Ez a hivatalos oldali linkjeui: ja és ebbe 2 GB ram van. bár ezt meg nem írja a Lenovo oldala
[ Szerkesztve ]
>> GearBest Club Veszprém << >> https://www.facebook.com/gbc.veszprem <<
-
cidalain
veterán
itten van boltban. van fehér is.
Ez itt a kulcsinformáció: ZA170171BG
Minden webshopban máshogy hívják, de ez a kód mindenhol ugyanazja bocs ez a wifi only.
Ez a 4G verziós[ Szerkesztve ]
-
cidalain
veterán
Jol tudod. A tabletekbe nem nagyon tesznek ilyet.
Ami vegulis ertheto, hisz ritkan van valami kozel az elejehez, nem emeled fuledhez, mint a telot, viszont a fejed olvasaskor mar messze van ahhoz hogy ezt erzekelve a proximity szenzor esetleg bekapcsolva tartsa a kijelzot.
Nemely gyarto ezt a problemat pl az elolapi kamera bekapcsolgatasaval, es arcfelismeressel probalja megoldani[ Szerkesztve ]
-
cidalain
veterán
azt sem a proximity-vel oldják meg elsősorban, hanem mágnesérzékelővel.
a tok borítóban van mágnes, amit a tabletre csukva érzékel a tabletben egy szenzor, és az kapcsolja ki a képernyőt. ezt nevezik smart covernek. de tulajdonképpen ez tényleg csak annyi, hogy van benne egy mágnes>> GearBest Club Veszprém << >> https://www.facebook.com/gbc.veszprem <<
-
HyoRemix
csendes tag
Az első kérdés, hogy a tok, amit használsz, abban van-e ugye mágnes
Mert ha nincs, akkor mind1, hogy a tab-ban van-e vagy nincs
S7 edge van nekem, és ha ugye nézem a kijelzőt, akkor a bal alsó sarokban van a mágnes, az aktiválja/deaktiválja a dolgokat. De a mágnes maga látható, és érezhető, nincs rejtve.[ Szerkesztve ]
Asus Maximus VIII Hero, I7-6700k, ASUS ROG Strix GTX 1080, G.Skill 16GB RipJaws V 3200Mhz
-
cidalain
veterán
Most megvizsgáltam a kezem ügyébe kerülő Lenovo MIIX 2-n hogyan van.
Van mágnes a tokon, de a gépben is van.Keresel egy mágnesezhető csavarhúzót, szöget, körömvágó ollót, gemkapcsot, akármit, és lassan elhúzod a tok fedele előtt, érjen hozzá nyugodtan a tokhoz. Érezni fogod ha van benne valami.
aztán ugyanezt eljátszod a tabletnél is a kijelző körül a kávánál, legfőképpen a jobb oldalon, és ha van ott is érezni fogod (a tabletnél nálam erősebb a mágnes ennél a gépnél, így itt nem kell érinteni a tabletet, lehet pár milire tőle a "speciális mágneskereső kézikészülék").Normál esetben amikor behajtom a covert az adott Lenovora érezni hogy összecuppan.
[ Szerkesztve ]
-
Graphics
Jómunkásember
-
Beni2360
félisten
Menny el ahol ki van állítva egy Lenovo m9 és nyugodtan teszteld le. Nekem van 50 mini is de a közelébe sem jön az m9-nek hd ide vagy oda. Na és a hang is szuper. Ha el tudsz hozzám jönni nyúzhatod itt nálam. Az oplay 50 minit fapadosnak érzem, magasabb hangerő már recseg, torzit. Olyan érzés amikor váltok mint mikor a Ladából át ültem a Toyotába.
Alza a most akciós az LTE verzió és vissza küldhető 14 napon belül.
Ui: BG garit felejtsd el max 6 hónap.[ Szerkesztve ]
Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
Reynaldo
junior tag
Általában a tabletek hangszóróinak a méretéből adódóan inkább csak tűrhetőnek mondható a hangjuk, ezért filmnézéshez érdemes venni pl. egy ilyen soundbart(vagy akármilyen másikat), ez most BG-n a legolcsóbb: Lenovo Lecoo DS111
Aliexpressen még nagyobb a választék. Nekem egy ELEGIANT SR500 bluetooth 5.0 Soundbar Speaker 20W van, de mellette még egy hasonló méretű Blitzwolf is van, továbbá BT-s órás rádió....., Most megint vettem egy ilyen minit Aliexpress a Choise akcióban.[ Szerkesztve ]
-
Reynaldo
junior tag
A tablethez képest nagyon jó hangja van az SR500-nak, de Aliról komolyabbakat is lehet rendelni, mint pl. Anker, Tronsmart,stb. én a laptophoz is ezt használom, bár én még ~20$-ért rendeltem anno Banggood-ról. Tévéhez is jó, ha tudod csatlakoztatni, Ha van külön vezetékes hangkimenet, akkor azzal kell, viszont ha csak egy jack van rajta, mint nálam, azt a tv menüben át kellett állítani "Külső hangszóró(Audio kimenet)"-re, mert alapból a fejhallgató kimeneten volt.
Újabb tévéken pedig már BT-vel is mehet, már ha van rajt, és nincs pl. csak a saját márkára korlátozva. -
Dr.NX
Topikgazda
Attól hogy más launchert teszel rá, még stock android marad.
Egyébként meg próbálj ki egy párat és amelyik legjobban tetszik, azt használd.
Kezdd pl. a Nova Launcherrel.
Az androidos alkalmazások topikból néhány említett: Lawnchair, Niagara, Smart launcher, MicrosoftElfogadom a sütiket.
-
Beni2360
félisten
-
gyulaszu
senior tag
Csak várd ki a végét...
Ha egy héten belül sem, akkor kérlek screenshotold le nekem (akár privátban is) az összes ide vonatkozó beállítást
Egyébként milyen szoftver verzió van rajta? Kappott már frissítéseket is?@wéercé
Szerintem segítene, ha legalább a típust leírnád[ Szerkesztve ]
gyulaszu
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- MS Surface Pro 7 eladó mindenféle tartozékával
- IPAD PRO 11" 64GB WIFI+CELLULAR / 4G LTE / , ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- TÖRÖTT Surface Pro 7+ - i5-1135G7 16GB RAM 512GB SSD
- ÚJ Surface Pro 10 Business edition Intel Core ultra 5 135U 16GB RAM 512GB SSD
- Apple iPad Air M2 13" Wi-Fi + Cellular + Apple Smart Folio + Apple Pencil Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest