- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- sh4d0w: Én és a számítógép
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. szeptember
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ch4r0n
tag
Kérlek segítsetek! Egyik ismerősöm vodafonenál flottás és olcsóbban kedvező havidíjjal szeretne tabletet venni.
Huawei MediaPad M2 8" ami megtetszett neki és mivel én jobban benne vagyok ezekbe az elektronikai dolgokba érdekelné mit gondolok róla.
Annyira nem vagyok otthon a tabletekbe, de elég korrektnek, kiegyensúlyozottnak tűnik a szerkezet.
Tesztek meg videók alapján, jónak tűnik az üzemideje, a hangzása, a kijelzője és az összeszereltsége. Úgy gondolom filmezni, böngészni, zenét hallgatni, meg közösségi oldalakon ellenni, youtubeozni stb szerintem kiváló.
Talán néha be be röccen a rendszer meg a böngészés, de alapjában azért elég gyorsnak találom. Az igp lehetne jobb, de gondolom csak a legdurvább grafikájú játékok nem mennek rajta tökéletesen. Illetve még a kamerák tűnnek közepesnek. Azonban szerintem a komoly játékok meg a fényképezés annyira nem fontos szempont.Mi a véleményetek vegye ezt vagy válaszon másikat a jelenleg a kínálatban lévő 9 készülékből. Szerintem ez egész jó, meg ár érték arányra is elfogadhatónak találom. Mit gondoltok megéri megvennie ha tablet kell neki?
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Mini PC
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Premier előzetesen a METAL GEAR SOLID Δ: SNAKE EATER
- LEGO klub
- Azonnali notebookos kérdések órája
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- World of Tanks - MMO
- Call of Duty: Black Ops 6
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Apple iPad 10,2 -8 gen. - 32GB, Wifi+Cellular - silver, szép állapotú készülék, garanciával (169)
- iPad Air (2014, 1. generáció)
- iPad Pro 11 3rd gen 128 Gb Wifi + Cellular Space Gray
- Eladó Karcmentes Lenovo Tablet P11 - Játékhoz és Filmhez, Strapabíró Fémház!
- Eladó iPad 9th Generation + tok + digitális toll (nem Apple Pencil) kitűnő állapotban
- PlayStation DualSense Edge kontroller // Számla + Garancia //
- Extra olcsó! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
- HIBÁTLAN iPhone XS 64GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3030, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A32 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest