Hirdetés
- SpeedCsiga: Beépíthető konnektorok – A modern konyhák és irodák láthatatlan hősei
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Yézi: Blekk Frájdéj
- Essejó: MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- potyautas: Kiküldetésben a szép Juhásznénál
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. december
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ch4r0n
tag
Kérlek segítsetek! Egyik ismerősöm vodafonenál flottás és olcsóbban kedvező havidíjjal szeretne tabletet venni.
Huawei MediaPad M2 8" ami megtetszett neki és mivel én jobban benne vagyok ezekbe az elektronikai dolgokba érdekelné mit gondolok róla.
Annyira nem vagyok otthon a tabletekbe, de elég korrektnek, kiegyensúlyozottnak tűnik a szerkezet.
Tesztek meg videók alapján, jónak tűnik az üzemideje, a hangzása, a kijelzője és az összeszereltsége. Úgy gondolom filmezni, böngészni, zenét hallgatni, meg közösségi oldalakon ellenni, youtubeozni stb szerintem kiváló.
Talán néha be be röccen a rendszer meg a böngészés, de alapjában azért elég gyorsnak találom. Az igp lehetne jobb, de gondolom csak a legdurvább grafikájú játékok nem mennek rajta tökéletesen. Illetve még a kamerák tűnnek közepesnek. Azonban szerintem a komoly játékok meg a fényképezés annyira nem fontos szempont.Mi a véleményetek vegye ezt vagy válaszon másikat a jelenleg a kínálatban lévő 9 készülékből. Szerintem ez egész jó, meg ár érték arányra is elfogadhatónak találom. Mit gondoltok megéri megvennie ha tablet kell neki?
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- OLED TV topic
- Sweet.tv - internetes TV
- PlayStation 5
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- LG LCD és LED TV-k
- Okos Otthon / Smart Home
- Elemlámpa, zseblámpa
- SpeedCsiga: Beépíthető konnektorok – A modern konyhák és irodák láthatatlan hősei
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Tab S10 Plus 256GB 2027.11.03. gyártói jótállás+Dexnor billentyűzet
- Apple iPad A16 (2025) 128GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
- IPAD Mini 2 64GB Wifi+Cellular, Szép állapot, üzletből, garanciával
- iPad MINI 7 (2024) 128GB WIFI + 5G Cellular kék KÁRTYAFÜGGETLEN! 2028 szeptemberig Apple garancia!
- ÚJ, bontatlan iPad A16 (2025) 128GB WIFI + 5G Cellular silver KÁRTYAFÜGGETLEN! 1 év Apple garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Precision 7560 - Intel Core i9-11950H RTX A4000 32GB 1TB SSD FHD
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Z790 i9 14900KF 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070TI 16GB NZXT H6 Flow RGB 1200W
- REFURBISHED és ÚJ - DELL Thunderbolt Dock WD22TB4 (210-BDTD)
- Számlás!Windows 10 Pro 11 Pro,Windows 10 Home 11 Home, Office 2016,2019,2021 ,Vírusirtok,Mac
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Dr.NX