Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Ch4r0n

tag

Kérlek segítsetek! Egyik ismerősöm vodafonenál flottás és olcsóbban kedvező havidíjjal szeretne tabletet venni.
    Huawei MediaPad M2 8" ami megtetszett neki és mivel én jobban benne vagyok ezekbe az elektronikai dolgokba érdekelné mit gondolok róla.
    Annyira nem vagyok otthon a tabletekbe, de elég korrektnek, kiegyensúlyozottnak tűnik a szerkezet.
    Tesztek meg videók alapján, jónak tűnik az üzemideje, a hangzása, a kijelzője és az összeszereltsége. Úgy gondolom filmezni, böngészni, zenét hallgatni, meg közösségi oldalakon ellenni, youtubeozni stb szerintem kiváló.
    Talán néha be be röccen a rendszer meg a böngészés, de alapjában azért elég gyorsnak találom. Az igp lehetne jobb, de gondolom csak a legdurvább grafikájú játékok nem mennek rajta tökéletesen. Illetve még a kamerák tűnnek közepesnek. Azonban szerintem a komoly játékok meg a fényképezés annyira nem fontos szempont.

Mi a véleményetek vegye ezt vagy válaszon másikat a jelenleg a kínálatban lévő 9 készülékből. Szerintem ez egész jó, meg ár érték arányra is elfogadhatónak találom. Mit gondoltok megéri megvennie ha tablet kell neki?

Új hozzászólás Aktív témák