Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Gurulunk, WAZE?!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- VHS digitalizálás
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. november
Új hozzászólás Aktív témák
-
harry
veterán
válasz
umfrider
üzenetére
Bár nem vagyok apple párti egyáltalán, de azért ennyire ne vedd semmibe
GPS pedig van benne, nem? Azt legalábbis tudom, hogy ismerősömnek van, és egyszer betájoltuk magunkat rajta egy térképen, szóval gondolom...
Másfelől, már 165k-ért lehet kapni, ami azért szerintem nem nevezhető irreálisan soknak. Más kérdés, hogy én kb. a harmadát szánnám ilyen gépre, és a bluetooth fájlküldés és az usb alap lenne.
Arra eddig fel sem figyeltem amúgy, hogy 4:3 képarányú...Tudtok olyan helyet, ahol meg lehet taperolni ilyen tableteket, és az nem z0d1AKnál van?
Leginkább valami budapesti boltra gondoltam, és pl. arra a Bluepanther Thunderre.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Olcsó vs. drága egér: melyiknél érzed meg igazán a különbséget?
- Automata kávégépek
- Okos Otthon / Smart Home
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Kuponkunyeráló
- Visszatér Velvet – bejelentették a Tales of Berseria Remasteredet
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Könyvajánló
- The Game Awards 2025 - Íme a jelöltek listája
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3835, 100% Akksi
- iMac Pro 1.1 2017 Intel Xeon W2150B 64GB 1TB VEGA 64 16GB!!! 1 év garancia!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Zalman Z1 Plus Cooler Master 750W
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
GPS pedig van benne, nem? Azt legalábbis tudom, hogy ismerősömnek van, és egyszer betájoltuk magunkat rajta egy térképen, szóval gondolom...
Leginkább valami budapesti boltra gondoltam, és pl. arra a Bluepanther Thunderre.
Dr.NX