Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- GoodSpeed: Kell e manapság egérpad vagy sem?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 2. rész.
- Pitterix: Gyógytorna
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. október
Új hozzászólás Aktív témák
-
atala
addikt
válasz
laca500
üzenetére
Alapból vírusos az op rendszer. Tulajdonképpen nem kártékony vírus, hanem állítólag egy idő után kéretlen reklámok jelennek meg, és magától letölt appokat a gépre.
Viszont!
Az Alcor weboldalán még csak egy 2014 decemberi frissítés van fent. Amivel én vettem, az már egy 2015 márciusi. Tehát az is lehet, hogy javították a hibát.
Én nem vártam meg, míg kiderül, megelőztem a bajt, mert a 9 éves kislányomnak vettem, és nem szerettem volna, ha olyat lát, amit nem kellene.Rootolni kell a készüléket. Ehhez kell egy program a számítógépre, és egy kattintással 2 perc alatt elvégzi magától.
Utána a tabletre le kell tölteni egy fájlkezelőt, és át kell nevezni egy fált.
Pár perc alatt elvégezhető, de lehet, hogy nincs is rá szükség.Van topicja, de ott mindenfélét írtak, még az elején, hogy el kell távolítani a böngészőt, meg ilyesmi, de nem kell.
[link]
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 i5-6GEN I 8GB I 256-512SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Dr.NX