- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sellerbuyer: HDMI vagy DisplayPort kábellel szebb a kép?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- skoda12: Webshopos átverések
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. szeptember
Új hozzászólás Aktív témák
-
bolcsodal
addikt
válasz
Honda_Fire #6196 üzenetére
Volt lehetőséged összehasonlítani más tablettel a VIA C8-ast? Érdekelne mit tud, mert tetű olcsók. Lényegében x86-os proci van bennük nem?
-
bolcsodal
addikt
A Huawei Tabletjén gondolkodom (Ideos S7). T-Fos-nál 47 Ropi két év hűséggel (a Slim verzió ráadásul)....csak az a baj, hogy nem lehet már meglévő előfizetésre venni....Függetlenül pedig még nem láttam sehol a Slim-et.
Igen BT fülessel használnám...
Vagy pl. a síma S7: [link]
(#5849) kolosanyi: Okostelefonon ha megfeszülsz sem tudsz normálisan E-book-ot, pdf-et olvasni...ezért keresgélek SIM-es Tabletet.
-
bolcsodal
addikt
Üdv! Elgondolkoztam én is egy ilyen tablet vásárlásán. Először okostelefonban gondolkodtam, de valahogy funkcionalitásban ezek a kis tabletek mintha kellemesebb ár/érték aránnyal rendelkeznének.
Viszont komoly zavart érzek az erőben! Elég változatos árak és hardverek sorakoztak fel ezen a piacon és szerintem sok esetben az ár nem tükrözi a valós teljesítményt, főleg a tabletek közötti teljesítménykülönbséget. PL. itt vannak ezek a VIA C7-el szerelt tabletek. A ősöreg proci atomnál gyengébb teljesítménnyel, de például az ARM chipekhez képest mit tudhatnak?
Megérné SIM kártyásat venni, és headset-el (bluetooth) telefonként is használni?
A lényeg, hogy wifi képességű (nem követelmény az N-es wifi) SIM karis készülékek közül miket ajánlotok? Főleg net+pdf olvasgatás+mobilkommunikáció lenne a feladata.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Huawei MediaPad M5 10 tablet kiváló állapotban ELADÓ!
- Eladó Karcmentes Lenovo Tablet P11 - Játékhoz és Filmhez, Strapabíró Fémház!
- Samsung Galaxy Tab S9 Ultra (SM-X910) 12GB / 512GB
- Apple iPad 10,2 -8 gen. - 32GB, Wifi+Cellular - silver, szép állapotú készülék, garanciával (169)
- iPad Pro M2 11" 256GB wifi megkímélt 2026.08.01.Apple jótállás
- Apple MacBook Pro 13" 2019 256/8GB Akku:40 ciklus! Magyar
- Bomba ár! Lenovo X1 Tab G2 i5-7Y57 I 8GB I 256GB SSD I 12" 2K IPS Touch I Cam I W10 I Garancia
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I9 9900K / RTX 3070Ti / 64GB DDR4
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2048, 96% Akksi
- Eladó szép állapotban levő Asus VivoBook 17 S712F / 12 hó jótállással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest