Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- GoodSpeed: Miért úszta meg Albert Speer? (Reagálás a Telex cikkére)
- sidi: 386-os Chicony gázplazma laptop memóriabővítése
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- Pitterix: Gyógytorna
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. október
Új hozzászólás Aktív témák
-
maxime
csendes tag
válasz
cidalain
üzenetére
Köszönöm, megtaláltam. Tesztelem, mert nem igen akarja a műholdakat megtalálni, ill. a GPS teszt azt mutatta, hogy lát pl.11-et, de nincs használatban (use). Nem értettem. Többször elindítottam a progit, majd a tabletet is újraindítottam, de semmi. Az előző gépen még itt a lakásban is működött a GPS, ez meg kint az utcán sem akart elindulni. Aztán feladtam, majd délután ismét újrapróbálkoztam kint a telken (dombtetőn), akkor bejött minden. Szóval még tesztelni fogom, de lehet, hogy ez egy gyenge verzió.
A másik ami felmerült, az online filmnézés. Az előző gépen semmit nem kellett telepíteni, rögtön tudtam filmet nézni. Most meg kiírja, hogy nincs Adobe Flash, az Indavideo pedig azt, hogy nem elérhető a film szerzői jogok miatt, holott az asztali PC-n simán lejátsza. Adobe Flash Player állítólag már nincs androidra, kipróbáltam a Puffin böngészőt, de azzal sem megy, letöltöttem valami Flash Playert a Google Playből, de semmi. Illetve volt olyan, hogy a hangot hallottam, de nem értettem honnan jön, mert kép nem volt, és volt olyan, hogy kép volt, de hang nem. Erre lenne valami megoldás? Előre is köszönöm a segítséget.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- SSD kibeszélő
- BestBuy topik
- Battlefield Redsec - Ma délután indul az EA ingyenes battle royale játéka
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Xbox Series X|S
- Gumi és felni topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- Lenovo Tab4 (TB-8504x) tablet leárazás !!AkciÓÓ!
- Samsung Galaxy Tab A7 Lite 8,7" 3/32GB Wifi (SM-T220) szürke színben
- iPad Air 5th gen (2022) 11" Blue M1 Cellular 5G, ESR Rebound Hybrid Case 360 tok, 5in1 Type-C Hub
- Apple iPad Air 2025 11" 1TB Cellular (MCG84HC/A)
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPad Pro 13 2024 M4 16GB/2TB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- HP 14 Elitebook 840 G7 FHD IPS i5-10210U 4.2Ghz 16GB 256GB SSD Intel UHD Graphics Win11 Pro Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Air 15 M4 24GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Dr.NX