- Út a Korea turistaparadicsomba, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
- Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
- Adattár lemez előkészítése távlati Windows telepítéshez
- Jelszóvédett IBM Thinkpad R50e működőképessé tétele.
- ATK Blazing Sky X1 Ultimate Metallic Red gamer egér
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- SzDavid99: Út a Korea turistaparadicsomba, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Doky586: Adattár lemez előkészítése távlati Windows telepítéshez
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. szeptember
Új hozzászólás Aktív témák
-
1501N
tag
Sziasztok!
Van egy Lazer "márkájú" táblagépem, azt hiszem android 4.2 van rajta gyárilag. ( MY1306P )
Egész jó, ajándékba kaptam, szóval nem is nézném a fogát. Azonban ebben a hónapban szerintem valamelyik frissítéstől teljesen meghal. Közel az összes google alkalmazás elkezd összeomlani folyamatosan - gondolom újra próbál pár indulni. Szerintem valamelyik frissítés lehet a ludas, de nem mindegyiknél kérdezi meg, hogy akarom-e. Annyi leálló folyamat van, hogy az egyetlen ésszerű megoldásnak a ki-bekapcsolás tűnik, de ebből az állapotból már sosem indul el. A gyári "boot" képernyőnél meghal. Értsd órák alatt sem lép tovább. Gyári állapotra vissza tudom tenni, de utána ugyanoda kerülök, mint az elején írni kezdtem.
Van valami ötletetek, hogy miként tudnám újra rendesen használni a gépet? Elvileg garanciális, visszavihetem ezzel? Esetleg tudom frissíteni valahogy a rendszert rajta? Azt hiszem az MS Office-ról is pont egy tized verzióval maradtam le.....
Előre is köszönöm a válaszokat!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Majdnem 20 évvel később befejezték a rajongók a PC-s Grand Theft Auto IV-et
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Autós topik
- iPhone topik
- Bluetooth hangszórók
- Apple MacBook
- Mozilla Firefox
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Sokat megélt veterán CPU-t hoz vissza a piacra az Intel
- További aktív témák...
- Ipad Pro A1709 64GB és 256GB Retina 2K cellular
- Lenovo Tab M10 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPad 10,2 -8 gen. - 32GB, Wifi+Cellular - silver, szép állapotú készülék, garanciával (169)
- Brutál szép állapot!! Dobozos! Lenovo Tab M10 FHD PLUS 10.3" 4GB 128GB - sötétszürke
- iPad Pro 12,9" 256 GB 2. generációs 2017 asztroszürke Doboz, tok, töltő, kábel iOS 17.7.8
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H110M i5 6500 8GB DDR4 240GB SSD GTX 1050Ti 4GB AeroCool V3X Green nBase 600W
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3279, 100% Akkumulátor
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- RÉSZLETRE . OPCIONÁLIS. ThinkPad L16 Gen 1 16" WUXGA, Ultra 5, 16GB RAM, 512GB SSD SZÁMLA GARANCIA
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest