- Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- Időutazás floppyval: A 486-os visszavág PCem-men
- AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
- Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
- Az e-sport napistenének ajándéka: Lamzu Inca gamer egér
- Rap, Hip-hop 90'
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Klaus Duran: Youtube AI szinkron
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Hirdetés
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. augusztus
Új hozzászólás Aktív témák
-
1501N
tag
Sziasztok!
Van egy Lazer "márkájú" táblagépem, azt hiszem android 4.2 van rajta gyárilag. ( MY1306P )
Egész jó, ajándékba kaptam, szóval nem is nézném a fogát. Azonban ebben a hónapban szerintem valamelyik frissítéstől teljesen meghal. Közel az összes google alkalmazás elkezd összeomlani folyamatosan - gondolom újra próbál pár indulni. Szerintem valamelyik frissítés lehet a ludas, de nem mindegyiknél kérdezi meg, hogy akarom-e. Annyi leálló folyamat van, hogy az egyetlen ésszerű megoldásnak a ki-bekapcsolás tűnik, de ebből az állapotból már sosem indul el. A gyári "boot" képernyőnél meghal. Értsd órák alatt sem lép tovább. Gyári állapotra vissza tudom tenni, de utána ugyanoda kerülök, mint az elején írni kezdtem.
Van valami ötletetek, hogy miként tudnám újra rendesen használni a gépet? Elvileg garanciális, visszavihetem ezzel? Esetleg tudom frissíteni valahogy a rendszert rajta? Azt hiszem az MS Office-ról is pont egy tized verzióval maradtam le.....
Előre is köszönöm a válaszokat!
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Programozás topic
- Feltörték a regisztrációmat vagy elvesztettem a belépési emailcímet, 2FA-t
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Witcher topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Star Wars rajongók
- Horgász topik
- Google Pixel topik
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Tab S10+ (256 gb) (+ book cover) (Samsung vásárlás)
- szinte új iPad 2022 (10. generációs) Wi Fi 64GB silver ezüst Apple garancia
- Apple iPad Pro (2020) 11" 128GB WiFi - Csomagolás bontott, akku 100% (0 ciklus), akár beszámítással
- iPad Pro 12,9 hüvelykes128gb wi-fi (4. generációs)+ üvegfólia
- Microsoft Surface Pro 6 fekete
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I NBD Gari!
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090 - 3 év garancia
- Akció! Paidashu 10600MAH / 20700MAH Powerbank olcsón!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest