Hirdetés
- mefistofeles: A furcsa hobbi.....
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. szeptember
Új hozzászólás Aktív témák
-
howey
csendes tag
Sziasztok!
Tablet vásárlás előtt vagyok,ebben szeretném a segítségeteket kérni.Nem tudom eldönteni, hogy e 2 készülék közül melyiket válasszam: Asus Transformer Pad (TF103CX-1A007A) 10" Wifi 8GB vagy Alcor Zest Q933RS 16GB
Az Alcornak nagyobb a képernyő felbontása, az Asus név meg szerintem önmagáért beszél.
A tablet a feleségemnek lenne, játékra egyáltalán nem lenne használva, internetezésre illetve film nézésére kellene ,a fő szempont inkább a wifi érzékenysége, hatótávja lenne.Valamint érdekelne, hogy otg kábelen keresztül melyik készülékkel tudnék mobil internet modemet használni.
Nem tudom eldönteni,ebben várom a segítséget, hogy most akkor melyiket szerezzem be? Esetleg hasonló árú másik 10 colos készüléket?
Elöre is köszönöm a választ.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- iPad 11 2025 Wi-Fi+Cellular 5G ( eSIM ) 64GB Blue, pár töltéssel, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- iPad Pro 11" 3rd gen, M1 8 mag, 8GB, 128GB Wi-Fi + Cellular, , asztroszürke
- iPad Pro 12,9 2TB 5. generációs M1 chip 1 év garancia
- Apple iPad A16 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- iPad Air M3 13" 128GB Wifi Hibátlan/2028.09.13.Gar./Akku 100%/p4493
- Apple iPhone 13 Pro max 512GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Keresünk dokkolókat
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3315, 90% Akkumulátor
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- iMac Pro 1.1 2017 Intel Xeon W2150B 64GB 1TB VEGA 64 16GB!!! 1 év garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest