Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. szeptember
Új hozzászólás Aktív témák
-
stewe780
őstag
válasz
tjb007 #53903 üzenetére
Köszönöm
Nagyon gondolkodom még ebben az 1GB ramban. Nem értem, hogy az LG miért tett jobb hardvert a 8-as tabjába, hardverileg azt venném, kijelzőileg a 10-est. Szóval még 1 kicsit tipródom... Leginkább ez az 1GB ram zavar. Vagy a kijelzőböl kellene alább adnom, vagy a ramot kellene elfogadni, vagy az a 80kHUF-os árat nem lőttem be jól.
Ha mondjuk szeretnék 1,5, de leginkább 2GB ramot, akkor mi az amit ajánlanál? Mondjuk felejtsük el az ár limitet (na azért ne teljesen), de szóval mi az ami a legolcsóbban ad 10 colon 2GB ramot? És amit úgy érdemes is megvenni.
(Természetesen én is keresgéltem, de nem mondanék típusokat, hogy ne befolyásoljam amit te ajánlasz)Amúgy az is érdekelne, hogy Te mit használsz? Egy fórum szakértő, aki benne van a témában, ismeri a lehetőségeket/típusokat, mi mellett tette le a voksát?
Azolcsóság: köszönöm neked is a segítséget, de megmondom őszintén, hogy olyan márkákat írtál, amiket még az életemben nem is hallottam, egy kicsit nehezen tájékozódom, egyelőre örülök, ha az ismertebb márkáknak feltérképezem a választékát.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- CASIO órák kedvelők topicja!
- Linux haladóknak
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- 2.1-es Bose sztereó hangrendszer a Redmi K90 Pro Maxban
- No Rest for the Wicked
- (nem csak) AMD FX / Ryzen tulajok OFF topikja
- Arc Raiders
- Anime filmek és sorozatok
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Ipad Pro 6th Gen. M2 12.9 Wifi + Cellular
- Microsoft Surface Pro 9 i5-1245U 16GB 512GB 1 év garancia
- Panasonic Toughpad FZ-G1 - i5 6300 -- Ütésálló tablet - 4Gb -128Gb ssd
- Microsoft Surface Pro 9 i5-1245U 16GB 512GB Kijelzőrepedt!
- AKCIÓ!!! RITKASÁG! Microsoft Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 1000GB OLED 120Hz Gar!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3375, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3630,94% Akkumulátor
- PS5 PlayStation 5 Slim (lemezes, 1TB) kiváló állapotban! 6 Hónap Jótállás
- HP 16 Elitebook 860 G9 WUXGA IPS i7-1255U 10mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest