- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- bitblueduck: RTX 50-es széria PhysX támogatás nélkül. Tényleg akkora probléma?
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- eBay-es kütyük kis pénzért
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. szeptember
Új hozzászólás Aktív témák
-
darnics
aktív tag
üdv! ujra itt vagyok egy hatalmas problémával.szereztem ma egy ARCHOS 10'1 INTERNET TABLET 8GB ÉS MIKOR HAZAHOZTAM ÉS TÜZETESEBBEN ÁTNÉZTEM RÁJÖTTEM HASZNÁLHATATLAN.A HÜLYEGYEREK AKI ADTA MAGYARÁZOTT ÖSSZE VISSZA HOGY GYÁRI SZOFTVER VAN MEG EGY MAGYAR SZOFTVER IS VAN RAJTA ÉS ILYEN BOOT MENÜBÖL KELL KIVÁLASZTANI HOGY MELYIKET AKAROM MERT AZ EREDETI ANGOL GYÁRIT NEM LEHET LETÖRÖLNI.LÁTOM SZAR AZ EGÉSZ RÉGI RENDSZER GOOGLE ALKALMAZÁSOK SEMMI GOOGLE PLAY HOGY LETÖLTSEM A PROGRAMJAIMAT SEMMI ÉS RÁADÁSUL ROOTOLVA IS VAN A TÁBLAGÉP AMIHEZ SZINTÉN NEM ÉRTEK.AZ ANGOL VERZIÓBAN ANDROID 2.2.1 FUT A MAGYARBA ANDROID 2.3.7 .A NAGY FELADAT HOGY ELSZERETNÉK TÜNTETNI MINDENT A GÉPRÖL A ROOTOLÁST IS A KÉT PROGIT A GYÁRIT IS NEM ÉRDEKEL HOGY NEM LEHET VALAMIT KIKELL TALÁLNI ÉS EGY NORMÁLIS RISS SZOFTVERT RÁTENNI ANDROIDOT VAGY WINDOWS VAGY BÁRMIT AMIVEL RENDESEN MÜKÖDIK.KÉRLEK SEGITS .HONNAN TÖLTSEK LE MIT HOGYAN RAKJAM FEL.köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Milyen légkondit a lakásba?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- OLED TV topic
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Autós topik
- Microsoft Outlook topic
- További aktív témák...
- Huawei MediaPad M5 10 tablet kiváló állapotban ELADÓ!
- ÚJ, BONTATLAN Samsung Galaxy TAB S10 FE / TAB S11 (Ultra) - GYÁRTÓI garanciával + AJÁNDÉK
- Ipad Pro 12.9" 3. gen 256Gb Wifi+Cellular, space grey
- Samsung Galaxy Tab A9 8/128 GB Újszerű Dobozos Garanciás 2027-ig
- Ipad Pro A1709 64GB és 256GB Retina 2K cellular
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Új Dell 13 XPS 9315 Touch 4K+ HDR DolbyVision i7-1250U 10mag 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Garancia
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 9000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest