Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Szevam: Csányi Vilmos - Az elveszett ember
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- potyautas: Idővándor
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- sziku69: Szólánc.
- sellerbuyer: Az RGB LED TV leváltja az OLED-et?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. szeptember
Új hozzászólás Aktív témák
-
darnics
aktív tag
üdv! ujra itt vagyok egy hatalmas problémával.szereztem ma egy ARCHOS 10'1 INTERNET TABLET 8GB ÉS MIKOR HAZAHOZTAM ÉS TÜZETESEBBEN ÁTNÉZTEM RÁJÖTTEM HASZNÁLHATATLAN.A HÜLYEGYEREK AKI ADTA MAGYARÁZOTT ÖSSZE VISSZA HOGY GYÁRI SZOFTVER VAN MEG EGY MAGYAR SZOFTVER IS VAN RAJTA ÉS ILYEN BOOT MENÜBÖL KELL KIVÁLASZTANI HOGY MELYIKET AKAROM MERT AZ EREDETI ANGOL GYÁRIT NEM LEHET LETÖRÖLNI.LÁTOM SZAR AZ EGÉSZ RÉGI RENDSZER GOOGLE ALKALMAZÁSOK SEMMI GOOGLE PLAY HOGY LETÖLTSEM A PROGRAMJAIMAT SEMMI ÉS RÁADÁSUL ROOTOLVA IS VAN A TÁBLAGÉP AMIHEZ SZINTÉN NEM ÉRTEK.AZ ANGOL VERZIÓBAN ANDROID 2.2.1 FUT A MAGYARBA ANDROID 2.3.7 .A NAGY FELADAT HOGY ELSZERETNÉK TÜNTETNI MINDENT A GÉPRÖL A ROOTOLÁST IS A KÉT PROGIT A GYÁRIT IS NEM ÉRDEKEL HOGY NEM LEHET VALAMIT KIKELL TALÁLNI ÉS EGY NORMÁLIS RISS SZOFTVERT RÁTENNI ANDROIDOT VAGY WINDOWS VAGY BÁRMIT AMIVEL RENDESEN MÜKÖDIK.KÉRLEK SEGITS .HONNAN TÖLTSEK LE MIT HOGYAN RAKJAM FEL.köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Formula-1
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Házimozi haladó szinten
- Az eddigi legjobb S26 Ultra renderkép
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- 3D nyomtatás
- Linux kezdőknek
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad X13 Gen 2 i5-1145G7 16GB 512GB FHD+ Érintőkijelző 100% sRGB - 1 év garancia
- Új Asus Zenbook Pro Duo 14 OLED QHD 120Hz i7-12700H 16GB 1TB Nvidia RTX 3050Ti Studio Win11 Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 512GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3273, 100% Akkumulátor
- Samsung Galaxy Z Fold6 ,Navy ,120 Hz AMOLED dupla kijelző, Snapdragon 8 Gen 3,12/512 GB,2027. 07. 11
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG B450 R7 5800X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800XT 16GB ZALMAN S2 TG A-Data 750W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő