Új hozzászólás Aktív témák

• Pantok

aktív tag

Kezemben a gép, eddig:

1. Felépítés/ház nagyon jó minőségű és formájú, Dropad után nagyon vékony és könnyű, közelebb áll az archos 70 fogásához/méreteihez, jó fogása van, nincsenek ujjlenyomatok a hátoldalon (látható csavarok, így lehet belekukkantok késöbb)
    Aluminium keret elég jó érzésű, illesztések is eléggé pontosak (kínaihoz mérve)
    2. A képernyő gönyörű, színek is nagyon jók nem csak a felbontás, a belátási szögek hihetetlen jók kivéve az alsót (fektetve alul- a gsensor csak 3 irányú) ami elég hamar sötétedik
    3. A hangját kifejezetten jónak tartom, bár sajnos a hangszóró ugye itt is a hátoldalon van amit alapvetően baromságnak tartok, de elég jó hangereje és minősége van.

Negatíviumok:

1. Menumozgás/gallery hasonlók látványosan nem olyan gördülékenyek mint a dropadnál, ez nyilván a nagy felbontás gyengébb proci oka, de persze ezt tudtam rendeléskor.
    2. A középső, menu-settings gombja nem működik :(( Nemtudom talán csak valami fw gebasz, egyelőre nem gond mivel az android felületnek van ilyen gombja.

Erőteljesen ráférne egy letisztított FW ami nincs tele minden szarral amit ők rátesznek, vlmi full kínai nyelvű játékot is találtam rajta.

Majd még tesztelgetem

Új hozzászólás Aktív témák