Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• tybsen

addikt

Sziasztok,

a velemenyeteket szeretnem kerni. Ket keszulek kozott gondolkodom, esetleg ha van valami ertelmes alternativa, az is erdekelhet.

Asus fonepad 7 (2013-as verzio) 219 EUR
    Galaxy Mega 319 EUR

Alapvetoen keveset telefonalok, ha igen, azt is autoban kihangositva. Felhasznalas: egy mindenes keszulek kellene leginkabb bongeszes, whatsapp, dropbox es hasonlok. Jatek nem nagyon, esetleg neha. Fitness alkalmazasok. (Alkalmazasok kozott neha ide-oda valtogatok, ezert a jelenlegi nexus 4 nagyon jo, nem tudom, mennyire lenne visszalepes az 1-1,5 GB RAM.) Utkozben haznalnam alapvetoen, tehat fontos, hogy kompakt legyen es lenyeges a 3G kepesseg. Azert szeretnek telefonfunkcios eszkozt, mert mar igy is van egy ceges telefon es nem nagyon szeretnek 2 telefont meg egy tabletet hurcolni allandoan + töltögetni őket. Ha viszont pl egy 2013-as LTE nexus 7 annyival jobb, akkor esetleg bevallalom megis, hogy valami egyszeru telefon (ami kibir az en felhasznalasommal akar egy hetet is) plusz tablet, de nyilvan ez a legdragabb variacio (330 EUR kb). Az uj nexus 7 persze tenyleg szep, gyors, vekony, stb.

Igazabol ar-ertek aranyban jobbnak gondolom a fonepad-ot. Hatrany, hogy futashoz nem tudom, hogyan tudnam magammal vinni (ez nyilvan minden tabletre ervenyes amugy, tavasztol-oszig lenyeges, de vegulis ezt meg tudnam oldani egy masik eszkozommel is ill. akar a tabbal is megoldhato valahogy). Elonye a nagyobb kijelzo persze es az olcsobb ar.

A galaxy mega kompaktabb, talan szimatikusabb is, futashoz még magammal tudnám hurcolni, cserebe 50%-kal dragabb a fonepad-nal es kisebb a kijelzo.

Mindenkeppen mobilnetre alkalmas tabletet szeretnék, korabban probaltam megosztani a netet mobiltelefonrol egy ipad minire, de nem jott be a dolog, nagyon korulmenyesnek talaltam.

Elore is nagyon szepen koszonom a reakciokat! :R

Új hozzászólás Aktív témák