- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- lacixtal: Laci XTAL - Emlékproffil
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Arc összefoglaló szerkesztés
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
Hirdetés
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. augusztus
Új hozzászólás Aktív témák
-
dioka7
senior tag
Sziasztok!
Van egy igen fogós problémám. Ha valaki tudna rá segítséget, akkor a szememben isteni magasságokba emelkedne!
Vettem páromnak karácsonyra egy Prestigio Multipad 8.0 HD (PMP-5588C) nevezetű tabletet.
Dec. 20.-án vettem meg pont azért, hogy a karácsonyi tömeget elkerüljem, illetve ha garis kínja van, a 3 nap is beleférjen karácsony előtt (át is adtam 20-án!).
Na a lényeg: a gépnek látszólag semmi baja, az aksi folyamatos nyúzás mellet is bírja 7-8 órát. A nyúzás alatt játékot értek. Viszont a bajom, ami csak mostanra derült ki: ha elaltatjuk (értsd: rövidet nyomunk a be-kikapcs gombon) akkor 2-3 óra után már nem lehet felébreszteni, csak ha sokáig nyomod ugyanezt a gombot, de akkor sem felébred, hanem teljesen újra boot-ol, valamint ma pl reggel 9-kor vettük le töltőről (éjszaka töltött), egyszer bekapcsoltam 12 körül, mér csak 74%-on volt (kb 1 percig volt bekapcsolva, mert kifejezetten az akksira voltam kíváncsi, aztán el is altattam). Később, 18:30-kor próbáltam felébreszteni, de már nem lehetett, csak reboot-tal, és már csak 53%-on volt! Ez mi a tök lehet??????? Valakinek valami ötlet? Azért nem derült ki rögtön a gond, mert én azt hittem, hogy a párom nyomta ki teljesen, de az ünnep alatt kiderült, hogy nem, mert volt amikor én tettem le este, és én vettem fel reggel, és már teljesen ki volt kapcsolódva. Informatikus ismerőst kérdeztem, neki ötlete sincs mi lehet a kínja.
Android 4.2.1 van rajta.
Amúgy e-digitalos, biztos gariztatható csak hát az több hét...Előre is köszi, ha elolvastátok!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Háztartási gépek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- PlayStation 5
- Autós topik
- Mini kijelzős SSD-hűtő a Thermalright névjegyével
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Szuperkijelzővel készül a Huawei Mate 80 RS
- Kuponkunyeráló
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- További aktív témák...
- Apple iPad Pro 11 (2021) (használt, Független, 128 GB, 8 GB RAM, ezüst)
- Apple Pencil Pro bontatlan 1 év Apple jótállás
- HP Elite x2 1012 G1 Touch 2in1 LTE/4G Win10 Tablet lecsatolható bill. 100%ÚJ Akku, üzletből, 27%ÁFÁS
- Galaxy Tab S10+ 5g és Gyári Smart Folio keyboard Samsung vásárlás
- iPad Pro 2018 11" 64GB Wifi Újszerű/1 hónap gar./Akku 86%/p4410
- Bomba ár! Dell Latitude 5401 - i5-9400H I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Gombászkönyvek egyben
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 16 Pro MAX 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- Dell Latitude 5330 i3-1215U 6magos! - 16GB 512GB 13.3" FHD magyarbill 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest