Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• mexel

veterán

3 db tab-ot is vennem kell karácsonyig. Volt nálam egy céges 7"-os HTC Flyer. Azt használgattam, és annak gyönyörű volt a kijelzője. Kellene egy tab saját részre, egy a szülőnek és egy ajándékba . Én magamnak 7"-ra gondoltam, és Prestigo-t nézegettem. Sajnos a kijelzők nem tetszenek, valahogy nagyon fakók a színek még az IPS-nek mondottban is. Most egyre inkább azon agyalok hogy 7,9-es kellene. Az lenne a kérdés, hogy a 7,9-esek mennyivel komfortosabbak mint egy 7"-os? Nem túl nagy a 7-eshez képest? Az 1024x768-as kijelző nem nagyon pixeles?
    Főként az Alcor Zest Q813i-t és a Wayteq xTAB-79qci-t nézegetem. ( ma megyek MM-be és Edigitalba, talán látok élőben)
    Ezeken kívül még a Prestigio MultiPad 4 Diamond 7.85 van, de erről sem olvastam a legjobbakat. Esetleg még az Alcor Csökkentett memós változata is szóba jöhet a Q813ix. Ez egy tizessel olcsóbb a többinél.

7"-on főleg Prestigo jönne szóba a 2 év gari és nagy akksi miatt, a Prestigio MultiPad 7.0 Ultra Duo 8GB (PMP5870C_DUO).
    Ezeken felül csak jóval drágább darabok vannak, ezek most kimaradnának.

Lehet hoyg az egyik ajándék darab 9,7-es lenne, akkor ott a Wayteq xTAB-100qcr jöhet számításba talán, de az már lehet hogy nagy lenne.

A kérdésem az lenne hogy jobb-kényelmesebb-e egy 7,9-es egy 7-esnél, és ezek a márkák-típusok közül melyik a leg ellenjavaltabb?
    Sokat olvastam róuk, de mindről írnak jót-rosszat. 2 db tab nagy alapterületű családi házba menne ahol egy TPlink- router osztja az észt. Ott a jobb wifi képes készülék lenne a nyerő.

Új hozzászólás Aktív témák