Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- tordaitibi: Chatcontrol
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. augusztus
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mike88
senior tag
tjb007! Tudom nagyon nem ide tartozik (ezért off) de itt legalább elérlek, a link amit lentebb linkelek, az meg biztos megmosolyogtató lesz pár ember számára, ezért nem privátban írok.
Ha jól vettem ki a Wayteq by fuso tv fórumában, te használsz ilyen készüléket vagy legalábbis tesztelted. Nálad mx playernél ment a hw+ dekódolás ill. próbáltál hálózaton keresztül HD filmet lejátszani? Csak mert nekem egyik sem sikerült problémamentesen. A HW+ dekódolás hibába fut, a 720p filmek lejátszása pedig akadozik hálózaton keresztül, megjegyzem ez mk808-on, ug802-n tökéletesen ment. S akkor egy videó: http://www.youtube.com/watch?v=Z2CTm1sKGRo&feature=youtu.be
Ezt pár óra használat után egy egyszerű újraindítással tudtam elérni. (igen-igen, egér helyett boot logo) Hozzáteszem a gyári beállítások visszaállítása nem segít. Megy is vissza a feladónak.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Windows 11
- Autós topik
- Linux kezdőknek
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- BestBuy topik
- Star Trek Online -=MMORPG=-
- Béta iOS-t használók topikja
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Megvan a Hollow Knight: Silksong végső ára
- További aktív témák...
- Apple Ipad Pro 13 256GB - Asztrofekete
- Asus ROG Flow Z13 WUXGA 120Hz 2in1 Touch i9-12900H 14mag 16GB 512GB Nvidia RTX 3050Ti W11 Garancia
- Samsung Galaxy Tab S8 ( SM-T706B ) 11" Wifi +CELLULAR 5G tablet + S Pen, Üzletből, garancia ,27%ÁFÁS
- iPad Air 4 64GB wifi+celular kiváló akku
- KÜLÖNLEGES RITKASÁG!!! VADIÚJ Surface Pro 12 12" Snapdragon X Plus 16GB 512GB LEVENDULA 686g
- Lenovo Thinkcentre M920t Tower/ M720s SFF / i5-8-9. gen/ WIN10-11/számla, garancia
- BESZÁMÍTÁS! AOC 24B1XHS 60Hz FHD IPS 7ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A54 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy Tab S6 Lite / 4GB RAM 64GB / Független / 12 Hó Garancia
- BESZÁMÍTÁS! LG 24MB35PM 60Hz FHD IPS 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest