Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
- Szevam: ChatGPT: Bizonytalansági jelölés funkció bekapcsolása
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. november
Új hozzászólás Aktív témák
-
harry
veterán
Amúgy mennyire esélyes, hogy lesz 10" android 50-60k körül magyar piacon? Kínaiakat láttam már, ennek a feléért is akár, ezért kérdezem. A méret azért kéne szerintem a reader funkciók miatt... meg wifi. Így első körben más talán nem, hosszabb használat után azért lehet... (pl. gps, market, egyéb izék).
Haveromnak van iPadje, azt forgattam ma, hát, a kapacitív ips kijelző tényleg durva dolog. Mármint, szép színek, és elég érzékeny kezelés. Persze ezek nélkül megvagyok, csak azért nem rossz dolog. No ugye ez 10", ekkora szerintem kéne.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3996, 100% Akkumulá
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Lenovo Thinkpad T14 Gen 3, 1 Év Garanciával
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Bomba ár! HP ProBook 440 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Dr.NX