Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- VHS digitalizálás
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. november
Új hozzászólás Aktív témák
-
NOKA32
aktív tag
Hello.
Tabletet keresek 40 alatt játékra,filmre,és napi1-2 netezésre.
Játékok
.O.V.A 3, MC3-4,Real Racing 2-3, és az ilyen kaliberű játékok felsorolni nem tudom mert vagy 50 van 
Archos gamepad A fizikai gomb és a Tool miatt jó lenne játékra tökéletes plusz haverral cséznénk multiba így elég nagy elönyben lennék. De olvastam hogy hátul a joy mögött kopik a festék a fogás miatt és az aksija gyenge+a mali-400MP már nem egy erős darab egy videón laggolt a nova 3.:/
Az esélyesebb egy ONDA V711s erős hardver bár nem ismerem a procit kijelentem láttatlanba hogy a tegra 3 alját surolja +szép kijelző fém hátlap és nagyon vékony.Néztem a myaudio quad-corejait is de azok drágák.
Még a psx játékok nagyon fontosak:Tekken 3 granturismo crash összes része ami psx re jött szóval ha ez nem megy akkor archos mert ezek a játékok számomra még a báttlefildnél is fontosabbak és élménydusabbak
Üdv.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Lenovo Tab4 (TB-8504x) tablet leárazás !!AkciÓÓ!
- Új aktivált Apple IPad Mini A17 pro wifi+cellular 0 akksi ciklus 2026.11.02-ig gari 128GB
- ÚJ Bontatlan Apple iPad Air 11" M3 128GB Blue ! ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- iPad Mini 6 256GB wifi mint az új 2026.05.16. jótállás akku 99%
- "Szinte Új" iPad Pro 12.9 + Apple Pencil 2 + Smart Folio tok
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3205
- 8Gb DDR3L 1,35V 12800u 1600Mhz RAM-ok, több db
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Z370P PRO i7 9700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 SUPER 8GB CM TD500 700W
- Apple iPhone 17 Air 256,Új, Bontatlan,36 hónap garanciával
- Nokia 8 Sirocco / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
.O.V.A 3, MC3-4,Real Racing 2-3, és az ilyen kaliberű játékok felsorolni nem tudom mert vagy 50 van 
Dr.NX