Hirdetés
- potyautas: Aktiviti
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- hege8888: Retro Kocka Kuckó harmadjára Hódmezővásárhelyen
- laca223: Miért győz a kollektív meggyőződés akkor is, ha saját magát teszi tönkre?
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Klaus Duran: Kellemes Ünnepeket.
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. december
Új hozzászólás Aktív témák
-
NOKA32
aktív tag
Hello.
Tabletet keresek 40 alatt játékra,filmre,és napi1-2 netezésre.
Játékok
.O.V.A 3, MC3-4,Real Racing 2-3, és az ilyen kaliberű játékok felsorolni nem tudom mert vagy 50 van 
Archos gamepad A fizikai gomb és a Tool miatt jó lenne játékra tökéletes plusz haverral cséznénk multiba így elég nagy elönyben lennék. De olvastam hogy hátul a joy mögött kopik a festék a fogás miatt és az aksija gyenge+a mali-400MP már nem egy erős darab egy videón laggolt a nova 3.:/
Az esélyesebb egy ONDA V711s erős hardver bár nem ismerem a procit kijelentem láttatlanba hogy a tegra 3 alját surolja +szép kijelző fém hátlap és nagyon vékony.Néztem a myaudio quad-corejait is de azok drágák.
Még a psx játékok nagyon fontosak:Tekken 3 granturismo crash összes része ami psx re jött szóval ha ez nem megy akkor archos mert ezek a játékok számomra még a báttlefildnél is fontosabbak és élménydusabbak
Üdv.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- ONYX BOOX note air2 plus + gyári tok + gyári billentyűzet
- BONTATLAN Új Ipad 9th 10th 11 gen. Air 6 7 , Ipad Pro Mini 7 IPADEK Azonnal DEÁK Térnél Átvehető.
- ZEBRA XPLORE iX125R1 12.5" ÜTÉS ÉS POR ÁLLÓ Windows TABLET ( i5-6200, 8G/256/LTE/GPS ) GARANCIÁVAL
- Kindle Voyage REKLÁMMENTES könyvolvasó eladó (fizikai lapozógombok, egy síkban levő kijelző!)
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- Bomba ár! Dell Precision 5530 - i7-8850H I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD I P1000 I Cam I W11 I Gari!
- EREDETI NINTENDO Pokemon Go Plus autocatcher dobozban eladó
- Keresünk Galaxy S23/S23+/S23 Ultra/S23 Fe
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3781
- Lenovo Thinkpad X13 Gen2 WUXGA IPS Ryzen5 Pro 5650U 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega7 W11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
.O.V.A 3, MC3-4,Real Racing 2-3, és az ilyen kaliberű játékok felsorolni nem tudom mert vagy 50 van 
Dr.NX