Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. szeptember
Új hozzászólás Aktív témák
-
vitezfeher
tag
Van nálam egy 4 magos Ainol Novo 7 crystal. Első benyomásaim pozitívak. Rootolt 4.1 RAM-mal érkezett, kijelzője gyárilag fóliázott, korrekt. Műanyag burkolata a 70-es évek szappantartójára emlékeztet, a zene, ami megszólal benne, az szintén mintha onnan szólna. Alaphelyzetbe visszaállítva (gyári beállítások vissza) kínaiul rebootol. Elég sok alkalmazást, játékot kipróbáltam rajta, egyikkel sem volt gond futtatás szempontjából. Kettőt kivéve, ami nem más, mint az Antutu, a másik (amin nem lepődtem meg) az HBO GO alkalmazás. Indítás után a betűk egybefüggő foltként jelennek meg és nem történik semmi. Ha valamire kíváncsiak vagytok, szívesen válaszolok - ha tudok.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Vállalom FRP Lock os telefonok javítását ingyen kiszálással és akár helyszíni javittással
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3516, 94% Akkumulátor
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T1000 16GB 512GB 15.6 új akksi 1év garancia
- Honor X6a 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Logitech Lift for MAC ergonomikus egér
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest