- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sellerbuyer: ScreenX technológia élmények az Arénában
- GoodSpeed: Megint 3 hónap Disney+ akciósan :)
- sh4d0w: Tele a hócipőm
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- bitblueduck: RTX 50-es széria PhysX támogatás nélkül. Tényleg akkora probléma?
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. szeptember
Új hozzászólás Aktív témák
-
danilla
őstag
Hát igazából valamilyen szinten meg is értem, hogy csak azokat nézte meg amik őt érdekelték, ha mindenki kívánságát teljesítte volna és megnéz "millió" programot, akkor tesztvideó jópár órásra duzzadt volna. Nem fizetünk neki a tesztért, ezért követelőzni sem szabad, örülj neki, hogy van legalább egy magyar teszt (bár szerintem hiányos és az előadás mód is hagy maga után kívánni valót, de ez az én szubjektív véleményem, örülök neki, hogy van).
Skype videóchattel teljesen értelmetlen lett volna foglalkoznia, mivel egy androdidos rendszeren sem működik még, hangsúlyozom még. Mondjuk engem sem érdekel túlzottan, engem inkább a Gtalk videóchat-e érdekel, ami a 2.3.4-es drodiverzióval jön ki, és remélem rá lehet majd varázsolni a Pov-ra, mert egyre jobban hajlok felé, és valszeg hétfőn meg is rendelem (ha csak valaki le nem beszél róla, ész érvekkel).
Mondjuk azt hozzáteszem, hogy nem akarok éjjel nappal videóchatelni, de ha már van előlapi kamera a kicsikébe akkor egyszer ki akarom próbálni.z0d1AK: ez nagyon jó hír, köszönöm szépen.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Napelem
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- E-roller topik
- Wuthering Waves
- BestBuy topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Sweet.tv - internetes TV
- Haladó fotósok digitális fényképei
- További aktív témák...
- iPad Pro 12,9" 256 GB 2. generációs 2017 asztroszürke Doboz, tok, töltő, kábel iOS 17.7.8
- Huawei MediaPad M5 10 tablet kiváló állapotban ELADÓ!
- Apple iPad 10,2 -8 gen. - 32GB, Wifi+Cellular - silver, szép állapotú készülék, garanciával (169)
- Samsung Galaxy Tab S9 Ultra (SM-X910) 12GB / 512GB
- Eladó iPad 9th Generation + tok + digitális toll (nem Apple Pencil) kitűnő állapotban
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G9 - i7-1270P I 32GB I 512SSD I 14,1" WUXGA I Cam I W11 I Gari!
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3408
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 /16GB/256GB - Éjfekete - (2025) - mw1l3mg/a - MAGYAR - 3 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3017, 100% Akkumulátor
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 512GB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest