- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Szólánc.
- weiss: Logi MX Master 3S FW NEM frissítés
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. augusztus
Új hozzászólás Aktív témák
-
solgew
csendes tag
Szevasztok!
Egyszer már kérdeztem, de nem kaptam választ, tudtok olyan kínai árusról, aki tablet alkatrészeket árul?
Leesett és eltört a 9,7"-os tabletem üvege. Sajnos a magyar forgalmazó széttárja a kezeit. Természetesen a garancia ugrott. (Még szerencse, hogy maga a tablet tökéletesen üzemel. A kijelző látható részét nem érintette a törés.) A forgalmazó elmondja, hogyha lenne is pótalkatrész, azt olyan árban tudnák csak adni, hogy úgysem venném meg. Ha ezt mondják, biztosan így is van. Gondolom nem akarnak ilyesmivel foglalkozni. Nagy az élőmunka igénye. Én viszont elbabrálgatnék vele, ha normális árban kapnék üveget.
Ha tudtok segítsetek!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Samsung Galaxy Tab A9+ 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPad Pro 12,9 hüvelykes128gb wi-fi (4. generációs)+ üvegfólia
- MacSzerez.com - iPad / 8. generáció / Ezüst / 128GB / Wifi + Cellular / Garancia!
- szinte új iPad 2022 (10. generációs) Wi Fi 64GB silver ezüst Apple garancia
- Apple Pencil Pro bontatlan 1 év Apple jótállás
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 256SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Apple iPhone 14 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 27GR83Q-B - 27" IPS / QHD 2K / 240Hz & 1ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DisplayHDR 400
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest