Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Ropman

tag

köszönöm szépen a válaszaitokat mesterek :R
    Igazából a GPS mint utolagos használhatoság volt nekem fontos. [ azaz ha már kinőtem, apáméknak odaadni esetleg kocsiban navigálgatni, de lehet hogy egy 7"-os tab nem való kocsiba navinak :), mint ahogy többen is rávilágítottak. ]

Nekem inkább ami fontos:
    - IPS paneles legyen [ eddig csak TN panelesem volt, és mivel legtöbbet olvasásra használnám, így fontosnak tartom a jó kijelzőt, bár a TN-en is tudtam olvasni :) ]

- illetve ha már veszek, akkor tényleg jó legyen. [ ne nagyon szaggason, a Wayteq x-pad70-el is megvoltam elégedve, bár néhány játék túlmelegítette, és újraindította :) ]

- legyen fejlesztő / support közönség hozzá, imádtam / imádom a ZTE Blade-em és a sok csodálatos Kelzsoca romot.

( Ezen megfontolásokból gondoltam én is a Nexus 7-re, mert arról tényleg nagyon sok jót hallottam, illetve a Prestigio MultiPad 7.0 Pro Duo mert azt ajánlják itt a legtöbb embernek. )

Amúgy a Prestigio MultiPad 10.1 Ultimate-et az [ rk3066-ot ] az 1280x800-as felbontás mennyire fogja meg? és ez az MVA mennyire marad el egy IPS-től? [ mint írtam fő felhasználási terület olvasás lenne. ]

és például az a ICOO iCou10 mennyiben maradhat el egy Prestigo mögött ? [ belföldi gari nélkül persze, ami szintén igen fontos tud lenni, bár annyira kipróbálnék egy kinai tabletet is végre :) ]

és mégegyszer köszönöm a válaszokat :R [ s sorry, hogy csak most tértem vissza, de sűrű volt ez a pár nap :( ]

Új hozzászólás Aktív témák