- Imilenni: Egy kis depi, remélem elfér itt :) 2#
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mister_X: Tényleg le kell nyelnie az embernek az önbecsülését?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Eztis_Aztis: Hogyan tovább....
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. augusztus
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ropman
tag
válasz
this is life #30959 üzenetére
hát igen, megfordult a listámon a nexus 7 is. Igazából olyat akarok, ami tényleg jó. A bővíthetőség meg szerintem 8G vagy 16G-nál már nem akkora probléma, már ha legalább egy USB van rajta, amire egy pendriveot rá lehet kötni videókkal, akkor már nem is igazán zavar. [ igazából ezért is kértem tőletek a tegra3 vs. rk3066 -ot
]
szerk:. Néztem a 8"-ost is mármint a Prestigo-t, de mintha az nem lenne IPS , az overmax-nak a ph!-s fórumában elég sok hibáról írtak, így egyelőre azt azért vetettem el... [ bár lehet hogy az egy régebbi változata volt, és most az új széria már sokkal jobb. ]. Viszont nagyon köszönöm, hogy leírtad, te melyikeket vennéd most, nekem amúgy egy Wayteq X-PAD70-m volt, és meg voltam vele elégedve, a Supporttal meg még annál is jobban.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Clevo 1060 6GB Mxm 3.1 laptop videó kártya ingyen házhoz szálitással
- PlayStation Network (PSN) ajándékkártyák, feltöltőkártyák áron alul!
- iKing.Hu - Honor Magic V2 Black Használt, karcmentes állapotban 16 GB RAM / 512 GB tárhely
- 0% THM 6 havi részlet, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest