- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- A nagy BOR topic
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése.. kontra MS/Zintel korlátozásai.(Mehetnek a levesbe)
- Új kedvenc játékom és első benyomások
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- sivi151: Framework csendesen felvette a magyar billentyűzetet
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. szeptember
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mtbsrác
senior tag
Temetőőr: hát azt se tudtuk hogy van-e benne garipapír addig amíg ki nem bontottuk. Volt benne vmi külhoni nyelvü garilap. Azt lepecsételték aláírták blokkot mellétették. Ha bajvan vele vigyen vissza. Amúgy nemvettem észre sesol semmi bevilágítést. Nekem jól össze van rakva.
gabe_ : köszöntem. Vki próbálta másik stickel és mi a tapasztalata vele?
DPS vagy PENNY-s tabbal amivel ment is.stmiklosi: van hozzá OTG kábel, majd kimérem hogy átvan-e kötve.
Viszont feltettem a ketyerére egy usb host progit ami megmutatja hogy mit tettek rá a gépre. Ott rendesen látja mit is biggyesztettem rá csak épp cseszi kezelni. Mikor rarakom a gépre a csatlakozási hangot csak félig játsza le. Ha pendrive-ot teszek rá lejátsza az egész hangot és kezeli is. Mind a kártyaolvasó terén mind a 3g stick terén. Majd csinálok róla videót is miután feltöltött az akksija a fk gépnek.laszlohu: ZTE WCDMA Technologies MSM MF110/MF627/MF636 van nekem tehát nem az U-s verzsön.
Ebbe van kártyaolvasó is. (1/) megcsináltuk a dps gépen be is jelzett hogy hálózatot talált de utána csak hibát írt ki a-a oda nemmészfel(2/) Csak azzal tudtuk ráaggatni máshogy nem is lehetett volna.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Ipad Pro A1709 64GB és 256GB Retina 2K cellular
- Ipad Pro 12.9" 3. gen 256Gb Wifi+Cellular, space grey
- iPad Pro 12,9" 256 GB 2. generációs 2017 asztroszürke Doboz, tok, töltő, kábel iOS 17.7.8
- KÜLÖNLEGES RITKASÁG!!! VADIÚJ Surface Pro 12 12" Snapdragon X Plus 16GB 512GB LEVENDULA 686g
- Apple iPad Air 4 64GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkPad X13 Gen 2 i5-1145G7 16GB 512GB FHD+ 100% sRGB - 1 év garancia
- Xiaomi TV Box S 4k 2gen 1,5 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Lejárt a gyártói garancia? Mi tovább támogatjuk az IT infrádat!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD 1TB HDD RTX 2060S 8GB Rampage SHIVA 600W
- Iphone 14 Plus Lila 128GB AJÁNDÉK TÖLTŐ // Számla // Garacia //
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest