Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: Harc a DDR5 árak ellen
- GoodSpeed: WELLPUR KVITA GF85 - JYSK - tapasztalatok
- sziku69: Szólánc.
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. december
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chaser
legenda
válasz
faresz5
üzenetére
Mutassam a PP mailt és a lefényképezett csomagokat?
1ébként még rendelés előtt se törték magukat válaszadással, bayen kerestem meg a csókát, ott válaszolt. 3 gépből 1 megérkezett ami teljes árú volt, másik kettő -10%-os nem. És érdekes mód refund kb a 43. napon kérés nélkül
/így becoptam egy ezrest átváltás miatt de ott rohadjon meg/ Ha csak ezer ember felé eljátszották ezt az 50M huf, worldwide szinten nem lehetetlen, lehet sokkal többen becopták. Persze sokak megkapták a rendelést vagy részlegest kaptak mint én, hogy mire rájönnék a trükkre már mind1 legyen. Kérés nélkül ki az az elmebeteg aki visszaad 50k-t ha feladta a csomagokat? Hát bizony, senki. Soha többet Kínából tab, szerencsére már meg se éri rizikózni 1-2 kivételes esettől eltekintve.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Újszerű Samsung Galaxy Tab S10 Lite X406 - Samsung Galaxy Tab S11 Ultra X930
- iPhone 15 Pro Max 512GB Független Karcmentes/2028.03.04.Gar./Akku 100%/p4634
- iPad Pro 11 3. gen (M1, 128 gb / wifi)
- SzuperÁron! 5G LTE! Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 512GB 1 év garancia - hajszálrepedt
- reMarkable 2
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi 15 / 12/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Oyomba VGP-BPS26 utángyártott akkumulátor / 12 hó jótállás
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Black-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3626, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
1ébként még rendelés előtt se törték magukat válaszadással, bayen kerestem meg a csókát, ott válaszolt. 3 gépből 1 megérkezett ami teljes árú volt, másik kettő -10%-os nem. És érdekes mód refund kb a 43. napon kérés nélkül
/így becoptam egy ezrest átváltás miatt de ott rohadjon meg/ Ha csak ezer ember felé eljátszották ezt az 50M huf, worldwide szinten nem lehetetlen, lehet sokkal többen becopták. Persze sokak megkapták a rendelést vagy részlegest kaptak mint én, hogy mire rájönnék a trükkre már mind1 legyen. Kérés nélkül ki az az elmebeteg aki visszaad 50k-t ha feladta a csomagokat? Hát bizony, senki. Soha többet Kínából tab, szerencsére már meg se éri rizikózni 1-2 kivételes esettől eltekintve.
Dr.NX