Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- bitblueduck: RTX 50-es széria PhysX támogatás nélkül. Tényleg akkora probléma?
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- eBay-es kütyük kis pénzért
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. szeptember
Új hozzászólás Aktív témák
-
Benderember
csendes tag
Sziasztok!
Régóta nyomon követem a fórumot és olvasgatom a véleményeket, de valahogy csak egyre jobban belezavarodok ebbe a sok típusba annyi van már belőlük...
Szóval a segítségeteket kérném. Tabletet szeretnék venni, elsősorban magamnak. Egyetemista vagyok, így sokat utazok, napi szinten.
Főleg mindennapi használatra lenne a tábla, de az olvasás, játék és filmnézés sem utolsó szempont. Az éles kép nagyon fontos lenne. 3G nem szükséges bele, úgy sem használnám.
Méret 9,7-10,1 inch-re gondoltam, a súly annyira nem számít, táskában elhurcolászom.
Árban olyan 50-60 ezerre gondoltam maximum.Ha tudtok ezeknek a feltételeknek (nagyjából) megfelelő tableteket, kérlek segítsetek. Elég csak egy gyártó+név és én utánanézek az alapján, ha nincs kedvetek regényt írni.
Előre is köszönöm a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 5800X / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- LG 27UN880-B - 27" IPS ERGO - 3840x2160 4K - 60Hz - DisplayHDR 400 - USB Type-C - AMD FreeSync - Mac
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest