Hirdetés
- sh4d0w: StarWars: Felismerés
- potyautas: Levél gyermekemnek
- Szevam: ChatGPT: Bizonytalansági jelölés funkció bekapcsolása
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Ketogén étrend
- Gurulunk, WAZE?!
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. november
Új hozzászólás Aktív témák
-
jFox
addikt
Sziasztok!
Na megvettem ezt a Telechip/Haipad cuccot a KTechstore-os sráctól.
Eddig teccik.
Csak még az androidot kell még tanulnom. Pl. hogy lehet beállítani, hogy mi induljon el induláskor? Elindít egy csomó dolgot, amire nincs szükségem és fut a háttérben. Az Active task killer-rel (vagy valami hasonló, most nincs előttem) ki tudom lőni ami nem kell, de jobb lenne ha el sem indulna.
Meg az létezhet, hogy megy a g-senzor, mert a képenyőt forgatja, viszont játék alatt meg nem működik? Letöltöttem valami űrhajós verseny játéékot, és hiába forhattam, nem ment semerre.
Pedig ki van választva az accelero meter.
Egyenéőre ennyi, majd még írok róla, ha tüzetesebben át tudtam nézni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Apple iPad 9th Gen 256GB, Wi-Fi+Cellular, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Panasonic Toughpad FZ M1 - MK3 - I5-7Y57 - Ütésálló tablet - 7"-os - Több darab
- Panasonic Toughbook CF-20 - MK2 - I5-7Y57 - Billentyűzettel - Több darab
- Panasonic Toughbook CF-33- Ütésálló tablet - I5 7200u - Több darab
- Apple iPad Air 5. generáció/KÉK/64GB/M1/WIFI+Cellular/99% AKKU!!!!!
- Lenovo ThinkPad T14S Gen1 Ryzen5 4650U 16GB Refurbished
- Samsung Galaxy S23+ / 8/512GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Gyári Gari 2026.02.21.
- Dell Precision 3571 4G LTE i7-12700H 32GB 1000GB FHD RTX A1000 4GB 1 év teljeskörű garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3943, 100% Akkumulátor
- iPhone 12 Pro 128GB Pacific Blue - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3259,100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Csak még az androidot kell még tanulnom. Pl. hogy lehet beállítani, hogy mi induljon el induláskor? Elindít egy csomó dolgot, amire nincs szükségem és fut a háttérben. Az Active task killer-rel (vagy valami hasonló, most nincs előttem) ki tudom lőni ami nem kell, de jobb lenne ha el sem indulna.
Pedig ki van választva az accelero meter.
Dr.NX