- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sgr_A: Számítógépeim aktualizálása cseréje
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 2 – Főzés: szabályok, vagy szabadság?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha – bevezető - igényfelmérés
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. augusztus
Új hozzászólás Aktív témák
-
rizso
addikt
Ahogy írtam, én is azért veszem ezt, mert kíváncsi vagyok, hogy egy ilyen olcsó cucc mire elég (mondjuk ha az alap feladatokra párom Skate-je is megfelel, akkor a Yeahpad is megteszi majd)
A másik dolog, amiért ezt választottam, hogy ez volt a legolcsóbb (a következő ~2300Ft-tal drágább volt, de kb. ugyanezt tudta, csak más köntösben), és ha teszteltem, akkor még mindig simán tovább tudom adni mindenféle bukó nélkül, mert hát valljuk be, sokaknak az ár a fontos, és 15-20k-t biztos megér számukra egy ilyen cucc...
hun_gery: én nagyjából tudom, hogy mire számítsak, de mégis kíváncsi vagyok rá. Semmiképp nem akarom majd megtartani, a tesztelés után vagy felrakom hirdetni, vagy megörökli valaki családon belül. Pl édesanyámnak arra tökéletes lenne, hogy tudjon velünk skype-on beszélni, vagy megnézzen valamit az interneten, esetleg valami alap kis játékra, ha nagyon unatkozna. De családon belül ott van még após meg egyik öcsém is, akiknek simán elég lenne egy ilyen kaliberű cucc...Csak ne legyen semmi hibája, mert nem nagyon érné meg visszaküldeni.
SShadow: én ha saját részre vennék, akkor a következőkre figyelnék:
- IPS kijelző
- minőségi burkolat
- korrekt hardver
Egy Huawei Mediapad kaliberű cuccal tökéletes ellennék, csak hát amennyibe az kerül, annyit a büdös életben nem adnék ki tabletre, szóval valami hasonló kaliberű (akár GSM modul nélküli) kínai tabletet vennék 30-35k körül.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Milyen asztali médialejátszót?
- Apple MacBook
- TCL LCD és LED TV-k
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Windows 11
- Kuponkunyeráló
- World of Tanks - MMO
- Rengeteg pénzt kapott az USA-tól az Intel, de Trump kért cserébe valamit
- EA Sports WRC '23
- Home server / házi szerver építése
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2253,95% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! HP Victus Gaming 16-S0017NH 16 notebook - R5 7640HS 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4050 6GB WIN1
- Legjobb kijelzős! ThinkPad T14s Gen 2 i5-1135G7 16GB 1000GB FHD - 400nit! magyarbill 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3337, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest