- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha – bevezető - igényfelmérés
- Sgr_A: Számítógépeim aktualizálása cseréje
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 2 – Főzés: szabályok, vagy szabadság?
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- Változások a Prohardveren
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. augusztus
Új hozzászólás Aktív témák
-
szilchi
őstag
VMatteo: Nekem úton van egy ilyen 18K-s tab Kínából,nekem is alap dolgokra kell (net,Angry Birds,sorozatok nézése divx-ben). Szerintem ehhez épp elég ez a gép is.De konkrétan akkor tudom meg,ha ideér persze.Nehezen találtam egy kisebb tesztet róla és ott azt írta az illető,hogy rootolva érkezett meg hozzá a gép.Így elvileg ezek is rootolhatók.Persze egy teszt alapján nem kell még fixre venni.
Pandawill rendelés témához
ekem,mint írtam,visszaigazoló mailt sem küldtek.A mai napig sem.De miután írtam a fórumban és rákérdeztem,másnap már úton is volt felém és nekem is elküldték privibe a tr. numbert.Szal ezek szerint rákérdezni,különben ráérősre veszik mert azt hiszik nem szólsz ezért nem sürgős.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
- Minden téren tudott fejlődni a Motorola Razr 60 Ultra
- Avast! Antivirus topic
- Gumi és felni topik
- Autós topik
- Metal topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sweet.tv - internetes TV
- Milyen egeret válasszak?
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP Elite X2 1012 G2 i5-7300U I 8GB I 256SSD I 12" 2K+ Touch I CAM I W11 I Gari
- Eladó iPad 10.9 (2022)
- Bomba ár! Microsoft Surface Pro 3 Tablet - i5-4GEN I 8GB I 256GB SSD I W10 I Cam I Garancia!
- iPad Pro 13 M4 256GB wifi újszerű
- Eladó iPad 9th Generation + tok + digitális toll (nem Apple Pencil) kitűnő állapotban
- Bomba ár! Acer Aspire E5 - i7-7GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" FHD I Nvidia 2GB I Cam I W11 I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3343
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Asus ROG Flow Z13 WUXGA 120Hz 2in1 Touch i9-12900H 14mag 16GB 512GB Nvidia RTX 3050Ti Win11 Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Midnight - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2227
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest