Új hozzászólás Aktív témák

• mipityu

tag

válasz bozsozso #15686 üzenetére

Ok, akkor bocs :-)

"... magyar garanciával ..."
    Itthon ezeket a kínai csodákat nem nagyon fogod megkapni, ennyiért pedig biztosan nem. Csak az -FA, amit egy kereskedőnek mindenképpen rá kell tennie plusz 27%-ot jelent. Rendben, hogy tömegével olcsóbban megkapja, de még hasznot is kell hoznia. Marad a kintről vásárlás.
    "... magyar nyelv ..."
    Több oldalon utána néztem. Van ahol írják a magyart, van ahol nem és van ahol multi language.

15687 Shoo: Sajnos nem. Itt van előttem a W17 Pro (nemsokára eladó lesz) és van rá a gyári + 2 fajta főzött ICS és egyikben sincs magyar. Ezek a b.zi kínaiak kiherélik az ICS-t, mintha a nyelv sokat foglalna. A főzöttekben sincs, mert a gyárit főzték át.

15688 Prien: Hong Kong Post nyomkövetés - természetesen az alap, ingyenes küldés. Nem azért mert nem akarom megfizetni a gyorsabbat, hanem mert így majdnem biztos, hogy nem lesz rá .FA. Egyszer vettem (fényképezőgépet, az árában benne volt a futár) futárral és alapból .FÁzták. Úgy már annyiba került, mintha itthon vettem volna, de nem 2 (a magyar distributor akkor annyi garanciát adott rá), hanem 1 év világ garanciával (Fuji). Rákérdeztem itthon, 1 év garira elfogadták volna, de nem volt rá szükség - hibátlanul adtam el.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés