- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Megint 3 hónap Disney+ akciósan :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sellerbuyer: ScreenX technológia élmények az Arénában
- sh4d0w: Tele a hócipőm
- sziku69: Szólánc.
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- bitblueduck: RTX 50-es széria PhysX támogatás nélkül. Tényleg akkora probléma?
- moongoose: Jelszóvédett IBM Thinkpad R50e működőképessé tétele.
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. szeptember
Új hozzászólás Aktív témák
-
vamzi
senior tag
Huh, délután behalt a ph és nem ment el a hszem. Szóval...
Gariztatásnál mellékelned kell minden doksit a csomagban a garanciáról és érdemes beletenni egy levélkét is, amiben leírod, hogy meghibásodott a termék és gariba küldöd. Visszafele pedig majd szépen rávésik a csomagra, hogy garanciáztatásból tart vissza. Nem fognak duplán vámolni és ha elsőnek átcsúszott, akkor most visszamenőleg nem fogják behajtani( főleg mivel lehetetlen lenne jegyezni, hogy huh ez ugyan járt már itt, de még nem vámoltuk...)
(#15054) Dzsano
Kérlek az alábbi kritériumoknak megfelelően mutasd nekem egy itthon beszerezhető gépet:
- 2db Cortex A9@1.0-1.5GHz
- 1GB rom
- 16GB ram
- ips kijelző 1280*800 felbontással
- beépített vibramotor
- ics
- fém hátlap
- 8-10 órás aksi
- 10.1 col
- maximum 80.000ftVárom az ajánlatokat. Annyit segítek, hogy a smartq t20 hozza ezeket a paramétereket és ezt a hsz-t is arról pötyögöm
Annyit hozzátennék még, hogy egy percig sem aggódtam az egészen. Megrendeltem és kész, türelmesen kivártam a 10 napot míg ideért.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Apple iPad Pro 11 (2018) 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Huawei MediaPad M5 10 tablet kiváló állapotban ELADÓ!
- Samsung Galaxy Tab S8 ( SM-T706B ) 11" Wifi +CELLULAR 5G tablet + S Pen, Üzletből, garancia ,27%ÁFÁS
- Ipad Pro 12.9" 3. gen 256Gb Wifi+Cellular, space grey
- Apple iPad 10,2 -8 gen. - 32GB, Wifi+Cellular - silver, szép állapotú készülék, garanciával (169)
- Creative Sound BlasterX H6 Gamer fejhallgató számlával és garanciával
- Samsung Galaxy S25 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Bontatlan egérpad Razer Sphex V3 (RZ02-03820100-R3M1
- Update 09.13. - Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest