- Gurulunk, WAZE?!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Meggyi001: RTX 5060 - Az új népkártya?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Utolsó pillanat a féláras hirdetésfeladásra, előfizetésre!
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
upszilon
őstag
A "hordozható" és a "mobil-eszköz" nem egyazon fogalmak. Történetesen én egy nagydarab-erős ember vagyok. Nekem a 17"-os notebook is könnyedén hordozható. Ráadásul kocsival járok, vagyis nem "cipelem", hanem csak "magammal viszem". Ehhez mit szólsz cimbora?
A kényelmes használatról annyit, hogy legszívesebben egy régebbi 4:3-as képarányú 1280-as 19"-os moitor előtt gépezek. Természetesen ezt is olvasószemüveggel. Nekem ez az optimum. Ehhez képest egy 7"-os 1024-es kijelzőn nézni ugyanazt a képet nekem nem kényelmes. Inkább használhatatlan kategória...
Ezek a kütyük nem a képernyőjükön végigsétáló hangyák számára készülnek, hanem embereknek. Mobil eszközök. Mozgás közben is kényelmesen kellene tudni kezelni őket. Nos én sajnos ezt nemtudom már megtenni. Irigylem aki meg igen.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Eladó Karcmentes állapotban levő Samsung A40 4/64GB / 12 hó jótállás
- iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3088
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
- Bowers/Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
- Lenovo ThinkPad 40AF docking station (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest