- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Argos: Szeretem az ecetfát
- Mr. Y: Motoros sztorik #06
- hdanesz: Hyundai Ioniq 28 kWh 2018 2. felvonás
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: H110-es lapban 10.gen Comet Lake működhet?
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
upszilon
őstag
A "hordozható" és a "mobil-eszköz" nem egyazon fogalmak. Történetesen én egy nagydarab-erős ember vagyok. Nekem a 17"-os notebook is könnyedén hordozható. Ráadásul kocsival járok, vagyis nem "cipelem", hanem csak "magammal viszem". Ehhez mit szólsz cimbora?
A kényelmes használatról annyit, hogy legszívesebben egy régebbi 4:3-as képarányú 1280-as 19"-os moitor előtt gépezek. Természetesen ezt is olvasószemüveggel. Nekem ez az optimum. Ehhez képest egy 7"-os 1024-es kijelzőn nézni ugyanazt a képet nekem nem kényelmes. Inkább használhatatlan kategória...
Ezek a kütyük nem a képernyőjükön végigsétáló hangyák számára készülnek, hanem embereknek. Mobil eszközök. Mozgás közben is kényelmesen kellene tudni kezelni őket. Nos én sajnos ezt nemtudom már megtenni. Irigylem aki meg igen.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB THERMALTAKE Core V21 500W
- LG UltraGear Gaming Monitorok: FRISS SZÁLLÍTMÁNY -30%
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 Gamer notebook - R7 7435HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB GDDR6 WIN11
- Honor 200 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest